به گزارش خبرنگار مهر، روند اجرای پروژه پیاده راه میدان امام خمینی (ره) و طرح های در دست اجرای منطقه گردشگری دره مرادبیگ همدان ظهر دوشنبه با حضور اعضای کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان و مدیر و کارشناسان منطقه یک شهرداری بازدید شد.
رئیس کمیسیون نظارت، حقوقی و امور اداری شورای شهر همدان در این بازدید با تشکر از مجموعه مدیریت شهری و دست اندرکاران برای اجرای پروژه پیاده راه میدان امام(ره) گفت: باید در اجرای طرح با توجه به اقلیم شهر از مصالح مناسب استفاده شود.
سید مسعود عسگریان با تاکید بر اینکه در اجرای پروژه باید تمامی جوانب در نظر گرفته شود، افزود: مناسب سازی محوطه برای تردد توان یابان نیز باید مد نظر قرار گیرد.
عسگریان پیشرفت پروژه پیاده راه میدان امام(ره) را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه تردد شهروندان در میدان مرکزی شهر بسیار است باید طرح با سرعت بیشتری انجام شود.
پیاده راه سازی میدان امام (ره) همدان ۲۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
معاون فنی عمرانی شهرداری همدان نیز در این بازدید به ارائه گزارشی از روند اجرای پروژه پیاده راه میدان امام(ره) پرداخت و گفت: پروژه در حال حاضر از پیشرفت ۲۷ درصدی برخوردار است.
موسی رسولی با بیان اینکه بتن ریزی پروژه پیاده راه میدان امام(ره) آغاز شده و بزودی به اتمام می رسد، افزود: در اجرای طرح از سه نوع سنگ گرانیت استفاده می شود و مناسب سازی برای توان یابان نیز در طراحی دیده شده است.
رسولی با بیان اینکه از ۴۷ روز پیش عملیات اجرایی آغاز شده است، اضافه کرد: به دلیل اقدامات تاسیساتی شرکت های خدمات رسان، در اصل از اقدامات صورت گرفته حدود ۲۰ روز است که کار انجام شده است.
وی اظهار داشت: در اجرای طرح، زیرساختهای تاسیساتی پیش بینی شده و بروز می شود و عملیات اجرایی روند خوبی را دارد.
مدیر منطقه یک شهرداری همدان نیز در بازدید از طرح های در دست اجرای منطقه گردشگری دره مرادبیگ گفت: جدول گذاری و زیرسازی بلوار شهید شمسی پور آغاز شده است.
کوچه های دره مرادبیگ سنگ فرش می شوند
امیر فتحیان با بیان اینکه کوچه های دره مرادبیگ سنگ فرش می شوند، افزود: باید با توجه به ظرفیت گردشگری دره مرادبیگ، طبق برنامه ریزی ها ساخت و سازها در این منطقه مدیریت شده و به سمت بومی سازی سوق داده شود.
فتحیان همچنین از شروع عملیات جدول گذاری خیابان شکریه با مبلغ ۷۵۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: بلوار بعثت نیز برای تردد خودروها و شهروندان ایمن سازی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز اظهار داشت: در ابتدای اجرای عملیات پیادهراهسازی مرکز شهر همدان، شرکت آب و فاضلاب برنامه خاصی نداشت زیرا این نقاط مشکلی نداشتند.
سید هادی حسینیبیدار عنوان کرد: در ادامه کار برای جلوگیری از حفاری مجدد پس از اتمام کار شهرداری و ممانعت از حفاری برای تعویض لوله در مرکز شهر، طی جلساتی قرار بر نوسازی شبکه آب و فاضلاب در این نقطه از شهر شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه طی این جلسات قرار بر این شد، حدود ۳ هزار متر لولههای قدیمی تعویض شود، عنوان کرد: بر این اساس لولههای جدید از جنس چدن استفاده شده که عمر بالایی دارد و دچار شکستگی نمیشود.
لولههای شبکه فاضلاب در میدان امام(ره) و خیابان اکباتان تعویض شده است
وی با اشاره به اینکه تمام لولههای شبکه فاضلاب در میدان امام(ره) و خیابان اکباتان تعویض شده است، افزود: در این نقطه از شهر، اماکنی که فاقد انشعاب بودند نیز جزو اشتراک آب و فاضلاب قرار گرفتند و طبق درخواست آنها انشعاب به شکل اقساطی واگذار شد.
حسینیبیدار با تأکید بر اینکه در این پروژه از ۴ پیمانکار استفاده شد و سعی شد پا به پای شهرداری پروژه پیش رود، عنوان کرد: ۵۰ درصد کار اصلاح شبکه آب و فاضلاب انجام شده و بقیه نیز با سرعت پیش خواهد رفت تا نارضایتی ایجاد نشود.
وی اجناس استفاده شده در نوسازی شبکه آبفا را مرغوبترین جنس و از نوع چدن دانست و گفت: با وجود کمبود اعتبارات شرکت، حدود ۲ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه در شهر همدان ۷ میلیارد تومان قرارداد اجرای پروژه داریم، افزود: این پروژهها در مناطق حاشیهای و به ویژه نقاط توانمندسازی در حال اجراست که بیشتر شامل اجرای شبکه فاضلاب است.
وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۰ کیلومتر شبکه آب در شهر همدان و ۸ کیلومتر شبکه فاضلاب در همدان ایجاد شده است، بیان کرد: همدان پرکارترین شهر استان در اجرای پروژه شبکه آب و فاضلاب بوده است هرچند با توجه به نامگذاری امسال به عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، از طریق اجرای این پروژهها اشتغال نیز ایجاد شده است.
نظر شما