به گزارش خبرنگار مهر، مسعود امامی یگانه ظهر سهشنبه در جلسه کارگروه مشارکتهای مردمی مدیریت بحران اردبیل تصریح کرد: امروز مدیریت بحران اهمیت ویژه در جوامع دارد و در این راستا از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد نیز استفاده میشود.
وی افزود: پیشگیری از مخاطرات به منظور مدیریت بحران نقش کلیدی داشته و با هدف کاهش میزان خسارت مخاطرات طبیعی مورد تأکید است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل با اذعان به اینکه از ۴۳ مخاطره طبیعی، ۳۳ مورد در کشور حادث میشود، اضافه کرد: حجم مخاطرات پیشگیری و مدیریت بحران را ضروری ساخته است.
امامی یگانه با تأکید به اینکه مدیریت بحران شامل مراحل پیشگیری، آمادگی، مواجه با بحران و بازسازی و بازتوانی است، متذکر شد: از ۱۸ کارگروه فعال استان در مدیریت بحران یک کارگروه شامل سازمانهای مردمنهاد است که در تمامی بخشهای ذکر شده میتوانند مشارکت کنند.
وی تأکید کرد: از جمله اینکه سازمانهای مردمنهاد میتوانند در زمینه آموزش و آگاهی بخشی مشارکت کنند و افراد آموزشدیده را نیز شناسایی کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اردبیل با تأکید به نقش آموزش با هدف ارتقا تابآوری جامعه اضافه کرد: مردمنهادها میتوانند نقش کلیدی در آموزش اقشار مختلف جامعه ایفا کنند.
امامی یگانه همچنین به ضرورت مشارکت سمنها در امدادرسانی اشاره و تصریح کرد: به دلیل ارتباط سمنها با اقشار مردمی، مردمنهادها میتوانند در امدادرسانی مشارکت فعال داشته باشند.
وی افزود: آموزش قبل از بحران، تربیت نیروی امدادی محلی و مشارکت در بازتوانی سه حوزه مشارکتی کلیدی مردمنهادها در مدیریت بحران است.
نظر شما