به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قامتی بعدازظهر سه شنبه در جمع مدیران مدارس شهرستان قوچان اظهار کرد: در کشوری زندگی می کنیم که جمهوری با واژه اسلامی عجین شده است و نقطه تمایز ما با حکومت های دیگر در این موضوع است.
وی افزود: خروجی و تلاش مدیران مدارس باید تحویل نیروی اثرگذار به جامعه باشد.همه ما این مسئولیت را پذیرفتیم و دراین زمان محدودیت های زیادی وجود دارد ولی در هر صورت پاسخ گوی این امانت باید باشیم.
فرماندار قوچان با بیان اینکه ۲۴ درصد افراد جامعه دارای اختلال روانی هستند گفت: اگر فرض کنیم خانواده ای که یک نفر در درون خودش مبتلا به این اختلال باشد باید ۳۰ درصد از درآمدها را برای رفع این موضوع هزینه کند.
وی افزود:مدیریت و کار صحیح توسط مدیران سبب صرفه جویی ۱۵ درصدی در هزینه های اقتصادی و کاهش ۱۰ درصدی آسیب های اجتماعی خواهد شد.
قامتی ابراز کرد: قبول ندارم که منابع مادی اثربخشی زیادی بر منابع مدیریتی دارد زیرا در حال حاضر مدارس برتری داریم که با همین منابع موفقیت های خوبی کسب کرده اند.
وی در خصوص یک مدیر در عرصه تعلیم وتربیت اظهار کرد: یک مدیر آموزشگاه نیاز است که سیاست های ابلاغی آموزش و پرورش را مطالعه کند زیرا هرچقدر مسلط تر و آگاه تر نسبت به قوانین باشد فردی موفق است.
فرماندار قوچان افزود: تا زمانی که به حوزه خود تسلط نداشته باشیم از نگاه کارشناسی بی بهره خواهیم ماند، بنابراین مدیران مدارس با بالا بردن اطلاعات خود از شورای آموزش وپرورش قوچان و شخص فرماندار مطالبه گری کنند.
نظر شما