به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل تبادار که از صبح چهارشنبه به همراه مدیران اجرایی استان بازدید از پروژه باغ موزه مشاهیر را آغاز کرد افزود: این پروژه ها در پهنه شهر شیراز از مهم ترین خواسته هایی است که نیاز است توسط مدیران اجرایی پی گیری شود.
استاندار فارس در پاسخ به خبرنگار مهر درخصوص میزان پیشرفت فیزیکی باغ موزه مشاهیر که پشت آرامگاه حافظ قرار دارد هم اعلام کرد: قطعا پیشرفت مشاهده کردم و دیدم که ستونهای این پروژه بالا رفته است.
وی به تلاش های مدیران پیشین هم اشاره کرد و افزود: منابع اعتباری کم است و تلاش می کنیم در حد توان خویش موضوع را دنبال کنیم.
تبادار در اینکه عنوان می شود استاندار فارس در حوزه عمرانی توانمند است با توجه به اینکه استان در حوزه فرهنگ و هنر انتظار دارد به اندازه عمرانی مورد توجه قرار گیرد اعلام کرد: ذهن من همه گونه است؛ هم به فرهنگ بنا دارم بپردازم زیرا در دیگر جاهایی هم که بودم این چنین بود، تمام مسایلی که در استان هست برای من اولویت دارد و هیچ توفیری ندارد و نگران این بخش نباشید.
تبادار در جمع خبرنگاران هم گفت: در پهنه فارس ادعای ما این است که غنای فرهنگی وجود دارد و استانی فرهنگی است؛ در کنار ظرفیت های عدیده و پیشینه فرهنگی که وجود دارد، امروز از ۲ پروژه موثر بازدید کردم که از روند کار راضی نبودم البته این دلالت بر این ندارد که زحمات مدیران گذشته را نادیده انگاشت زیرا همین که همت کردند این دو بنای بسیار بزرگ را در دستور کار قرار دادند جای تقدیر و تمجید دارد.
راهکارهای منابع اعتباری را مهیا سازیم
استاندار فارس در عین حال با ابراز اینکه روند مناسبی بر فعالیتها دیده نمی شود افزود: گرچه به طور نسبی راضی هستم اما به دست اندرکاران این طرح ها گوشزد کردم که مشکلات را بررسی کنند؛ از سویی در منابع اعتباری ما در تنگنا هستیم اما نهایت تلاش را می کنیم که حرکتی در پروژه های تالار بزرگ شیراز و باغ موزه مشاهیر اتفاق بیفتد و نسبت به گذشته پیشرفت نسبی بیشتری داشته باشند گرچه ذهنم و تلاشم بر این است که تسریع داده شود و راهکارهای منابع اعتباری را مهیا سازیم.
تبادار از عزم مسئولان اجرایی در این موضوعات خبر داد و ابراز امیدواری کرد که ظرف چندماه آینده تلاش مضاعفی را در این عرصه های بزرگ فرهنگی در استان مشاهده کنیم.
وی مهمترین موضوع در بهره گرفتن از پروژه ها را گرفتن منابع اعتباری عنوان کرد و افزود: باید ابتدا در خصوص منابع اعتباری خیالمان راحت بشود سپس به مردم قول داده شود؛ می توان در انجام پروژه ها تسریع انجام داد چنانچه منابع اعتباری تامین شود می توان به مردم زمان بهره برداری را اعلام کرد.
استاندار فارس پیرامون عدم تخصیص بودجه های ملی به این پروژه ها درباره چگونگی استفاده از ظرفیتهای نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی برای جذب این منابع تصریح کرد: برای اینکه همه به ویژه نمایندگان مجلس که بتوانند کمک کنند تا تخصیص بیشتری داشته باشیم تلاش می کنیم اما مدیران دستگاه های اجرایی هم در مجموع تلاش می کنند که رونقی در پیشرفت فیزیکی و در مورد تخصیص منابع اتفاق بیفتد.
۳ درخواست عمده فرهنگ و ارشاد فارس مطرح شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم در این بازدید با اعلام اینکه ۳ درخواست عمده در این پروژه وجود دارد یکی از این خواسته ها را مطرح کرد و گفت: موضوع انشعابات این پروژه است که درخواست می کنم با سیلو و اداره غله توافقی انجام گیرد که استقلال این پروژه از سیلو انجام گیرد.
بهزاد مریدی با توجه به مسئله برق این پروژه اعلام کرد: جلسات متعددی داشتیم برای اینکه مشکل برق و کابلی که موجب توقف این پروژه شده را دنبال کردیم.
وی عمده ترین خواسته جامعه فرهنگی و هنری استان فارس را اتمام پروژه تالار مرکزی شیراز عنوان کرد و گفت: رسانه ها و روسای انجمن های فرهنگی و هنری این موضوع را به نمایندگی از مردم دنبال می کنند و خواستار توجه ویژه دولت به آن هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس اعلام کرد: خواسته ها و نیازمندی های تالار بزرگ مرکزی شیراز را در قالب طرحی به استاندار فارس ارایه می کنیم تا به زودی شاهد اتفاقات امیدوارکننده ای در این خواسته مهم هنرمندان و شهروندان هنردوست این شهر باشیم.
ظرف ۳ ماه شاهد ۳۵درصد پیشرفت فیزیکی خواهیم بود
مریدی با این وجود از ارتقا پیشرفت فیزیکی تالار بزرگ مرکزی شیراز خبر داد و گفت: تاکنون پروژه یادشده ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و چنانچه آهن آلات مورد نیازی که سفارش داده شده و در حال ساخت است برای اجرای اسکلت بندی تامین شود تا ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی ظرف ۳ ماه شدنی است.
این درحالیست که استاندار فارس در ادامه بازدید از پروژه های بزرگ و عمرانی شیراز از بیمارستان نمازی ۲ هم بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، تالار مرکزی شهر شیراز که تاکنون ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته از مصوبات دولت دهم است که از سال ۱۳۹۲ ساخت آن آغاز شده و دارای سالن های تخصصی تئاتر، موسیقی و یک سالن عمومی با گنجایش یکهزار نفر است.
نظر شما