۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۸

شهرستان های گیلان برای مقابله با سیل در آماده باش کامل هستند

شهرستان های گیلان برای مقابله با سیل در آماده باش کامل هستند

رشت-شهرستان های گیلان باتوجه به هشدارهای هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران و احتمال جاری شدن سیل٬ با برگزاری جلسات مدیریت بحران در آماده باش کامل برای رویارویی با حوادث احتمالی به سر می برند.

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به هشدار سازمان هواشناسی گیلان مبنی بر تقویت توده هوای بارشی در این استان و همچنین وزش بادشدید و احتمال جاری شدن سیل و آبگرفتگی معابر٬ مسئولان شهرستان های مختلف استان گیلان با برگزاری جلسه مدیریت بحران موضوع را بررسی و از همه دستگاه های خدماتی و امدادی خواستند تا در آماده باش کامل برای مقابله با هر حادثه ای باشند.

برنامه ریزی برای مقابله با هرگونه بحران احتمالی در شفت

فرماندار شفت ظهر امروز در جلسه مدیریت بحران شفت به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع بارندگی شدید در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: دستگاه های امدادی و خدماتی باید برای مقابله با هرگونه بحران در شهرستان شفت از آمادگی کامل برخوردار باشند.

محمدرضا محسنی با بیان اینکه بر اساس نقشه های هواشناسی تمرکز بارش شدید باران در شهرستان های شفت و رضوانشهر خواهد بود افزود : براساس پیش بینی ها احتمال ادامه دار بودن بارندگی ها تا روز جمعه وجود دارد.

وی با تأکید برضرورت آمادگی مدیران دستگاه های مرتبط با موضوع مدیریت بحران، گفت: باید اقدامات موثری قبل از آغاز بارش ها در سطح شهرستان شفت در حوزه های مختلف انجام شود.

فرماندار شفت با بیان اینکه دستگاه های خدماتی اقدامات لازم برای جلوگیری از مسدود شدن مسیر رودخانه برای پیشگیری از وقوع سیل را انجام دهند، خاطرنشان کرد: هماهنگی ها و پیگیری های لازم برای استفاده از ظرفیت های شهرستان های مجاور و معین در دستور کار مدیران قرار گیرد.

وی به وزش باد شدید در شهرستان شفت نیز اشاره کرد و یادآورشد: برای جلوگیری از قطعی برق هماهنگی های لازم با مرکز استان برای تقویت و استفاده از گروه های امدادی این دستگاه را انجام دهند.

محسنی همچنین با بیان اینکه امکان رانش زمین و ابگرفتگی معابر و منازل همزمان با بارش سنگین باران در شهرستان وجود دارد، تصریح کرد: گروه های امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان نیز باید تمهیدات لازم برای خدمات رسانی بهتر را از هم اکنون انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه پایگاه های مقاومت بسیج برای کمک با بخشداران این شهرستان هماهنگ شوند، افزود: خانه های بهداشت روستایی و بیمارستان امام رضا(ع) شهر شفت نیز آمادگی لازم برای پذیرش بیماران را داشته باشند.

اتخاذ تمهیدات لازم برای مهار آب های سطحی ناشی از سیل

در جلسه مدیریت بحران شهرستان صومعه سرا نیز فرماندار این شهرستان با تأکید برضرورت  استفاده از بهترین روش برای ارائه بهترین خدمت در زمان های بحرانی، اظهار کرد: براساس پیش بینی های هواشناسی موج جدیدی از بارش ها به همراه وزش شدید باد با سرعت ۷۰ کیلومتر برساعت از سمت غرب به سمت مرکز استان در حال حرکت است.

علی فتح اللهی با اشاره به اینکه باید تمهیدات لازم برای مقابله با هرگونه بحران اتخاذ شود، افزود: امکان سقوط درخت، تابلو های فرسوده و سایر خطرات وجود دارد که باید دقت لازم در این زمینه از سوی مسئولان صورت گیرد.

وی همچنین با بیان اینکه درباره مهار آب های سطحی نیز باید برنامه ریزی صورت گیرد تا از ابگرفتگی معابر و خیابان های شهرستان جلوگیری شود، گفت: تمامی دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران موظف هستند تا هرگونه کمبودی را در بخش های مختلف به فرمانداری اطلاع رسانی کرده تا در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام شود.

فرماندار صومعه سرا با اشاره به جلگه ای بودن شهرستان، تصریح کرد: به همین دلیل نفوذ پذیری آب در خاک اندک بود و باید از روش های دیگری برای مهار آب های سطحی استفاده شود.  

به گفته فتح اللهی توجه به روستاهای حاشیه تالاب از اولویت های مدیران دستگاه های خدماتی، بخشداران و دهیاران قرار گرفته و باید تمهیدات لازم برای جلوگیری از هرگونه آسیبی به خانوار حاضر در این مناطق اندیشیده شود.

وی همچنین در ادامه از لغو مرخصی همه مدیران تا اطلاع ثانوی خبر دادو گفت: تمامی مدیران باید به صورت شبانه روز پاسخگو باشند.

ضرورت مدیریت بهینه برای مقابله با بحران

فرماندار رودسر نیز در جلسه مدیریت بحران این شهرستان به بارش های شدید از عصر چهارشنبه تا روز جمعه اشاره و برآمادگی کامل دستگاه های خدماتی و امدادی شهرستان تأکید کرد.

امیر جانبازی خاطرنشان کرد: برای انجام اقدامات پیشگیرانه با حوادث تمهیدات لازم صورت گیرد.

وی با تأکید برضرورت مدیریت بهمینه برای ارائه خدمات مطلوب در زمان بحران و حوادث، تصریح کرد: دهیاران ازماموریت های خارج از روستا و بدون هماهنگی با بخشداران خودداری کنند.

فرماندار رودسر ادامه داد: ماشین آلات سنگین دولتی و بخش خصوصی باید در مواجه با بارندگی شدید بکارگیری و از اعلام آمادگی کامل برخوردار باشند.

وی همچنین از همه مسافران خواست که در روزهای آتی از استقرار در مسیر و بستر رودخانه هاجدا خودداری کنند.

لزوم ارائه برنامه برای مقابله با بحران از سوی دستگاه های خدماتی و امدادی فومن

حسین اسماعیل پور نیز در جلسه کمیته بحران شهرستان فومن با بیان اینکه جلوگیری از حوادث و بحران های طبیعی و غیرطبیعی باید همیشه در دستور کار مدیران دستگاه  قرار بگیرد، اظهار کرد: دستگاه ها باید با توجه به فرارسیدن فصل سرما و افزایش بارندگی ها برنامه های خود برای مقابله با هر بحرانی را به فرمانداری ارائه کنند.

فرماندار فومن با اشاره به آماده باش کامل همه دستگاه های خدماتی و امدادی در روزهای آتی در این شهرستان، افزود: باید تدابیر لازم از سوی دستگاه های مربوطه برای جلوگیری و مقابله با بحران سیل و آبگرفتگی معابر گرفته شود.

وی همچنین با به تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی (ع) اشاره و تصریح کرد: برای رفاه حال مسافران و شهروندان فومنی، شهرداری و دهیاری ها برنامه ریزی کنند.

کد خبر 4099753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha