به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام موسی محبی عصر چهارشنبه در جمع حلقه های صالحین شهر برزول با اشاره به ضرورت حفظ و اشاعه ارزش های مورد انتظار شهدا در جامعه، گفت: شهدا در وصیت نامه خود بر امر به معروف و نهی از منکر سفارش کرده اند و این موضوع یکی از محورهای اصلی و مشترک وصایای اکثریت شهدا بوده است.
وی افزود: یکی از لوازم و ضروریات مهم برای ادامه مسیر شهدا و از مهمترین امور برای حفظ و احیای ارزش هایی که شهدا برایش جان خویش را فدا کردند، همین امر به معروف و نهی از منکر است که اگر خوب به آن عمل شود می توان گفت تا حد زیادی به وظیفه و رسالتی که بر دوشمان هست عمل کرده ایم.
رئیس تبلیغات اسلامی نهاوند همچنین اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از معروفات به حساب می آید زیرا در مقام مقابله با تهاجم فرهنگ منحط و منحرف بیگانه است و باید گفت که عمده تلاش دشمن نیز برای کمرنگ کردن ارزش ها و کم جلوه کردن روحیه ایثار فداکاری در جامعه است.
وی اضافه کرد: شهدا در وصیت نامه های خود، ضمن معرفی معروفات و سفارش به انجام آنها، ما را از پرداختن به منکرات نیز بر حذر داشته اند.
حجتالاسلام محبی گفت: انتظار و تأکید ما به همکاران و جامعه بزرگ ایثارگران این است که با پرداختن به این فریضه مهم و زنده نگه داشتن امر به معروف و ایستادگی در برابر منکر، هوشیاری و بصیرت در برابر دشمنان و ترفند های آنان را حفظ و محیط را برای هر گونه حرکت ضد اسلامی و ضد فرهنگی از طرف دشمن نا امن سازند.
نظر شما