محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح اجرای شناسنامه دار کردن دار قالی ها در زنجان از مهرماه سال ۹۳ در استان زنجان شروع شده است، افزود: از زمان اجرای این طرح تاکنون حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ دار قالی شناسنامه دار شده است.
وی اظهار کرد: در سال ۹۵ حدود ۲۲ هزار دار قالی شناسنامه دار شده بود ولی با نظارت جدی سازمان تامین اجتماعی این تعداد کاهش یافت وتعداد قالی بافان فعال مشخص شدند.
مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: هدف از شناسنامه دار شدن قالی فرش بافان این است که میزان بافت قالی فرش کنترل شود و در این دستور العمل تعیین شده به سازمان فرش میزان بافت مشخص شده است و همچنین قالی بافان واقعی مشخص شوند.
جعفری تاکید کرد: این سازمان نظارت و بازرسی ویژه از دار قالی ها دارد و نظارت و بازرسی از دار قالی ها در زنجان تدوام دارد و این سازمان و سازمان صنعت، معدن بر سامان دهی فعالان حوزه فرش تاکید دارد تا صادرات فرش استان افزایش یابد.
مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تاکید کرد: کشورهای خلیجفارس، آلمان، کانادا، روسیه، لبنان، ایتالیا مقصد فرش های استان زنجان هستند و ۹۰ درصد فرش دستباف تولیدی زنجان به نام سایر استانها صادر می شود.
جعفری تصریح کرد: کیفیت فرش دستباف استان زنجان بسیار ارزشمند است و طبیعی بودن مواد پشم و ابریشم و رنگ مورد استفاده در تولیدات فرش زنجان باعث افزایش کیفیت این فرشها میشود.
نظر شما