۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۳

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه مطرح کرد:

زیرساخت‌های لازم برای واحدهای تولیدی دراستان کرمانشاه فراهم شود

زیرساخت‌های لازم برای واحدهای تولیدی دراستان کرمانشاه فراهم شود

کرمانشاه- معاون استاندار کرمانشاه گفت: کارآفرینانی که در این شرایط دشوار با پذیرش تمامی ریسک های موجود اقدام به سرمایه گذاری کرده اند باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه، رضا رحیمی در بیست و سومین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال جاری اظهار داشت: متأسفانه کرمانشاه چندین دهه است که از معضلی به نام بیکاری رنج می برد و اشتغال زایی هم اکنون اولویت اول استان است.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در ادامه به آخرین آمار ارایه شده از نرخ بیکاری کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه براساس گزارش مرکز آمار ایران؛ نرخ بیکاری استان کرمانشاه در تابستان ۱۳۹۶ به ۱۸ درصد رسیده که نسبت به دوره مشابه در سال قبل -که ۲۰.۳ درصد بوده است- ۲.۳ درصد کاهش را نشان می دهد.

این مدیر ارشد اقتصادی اظهار داشت: این نرخ نسبت به فصل بهار سال ۱۳۹۶ که نرخ بیکاری ۲۰.۲ درصد بوده کاهشی برابر با ۲.۲ درصد داشته است که نشان از تلاش های اثرگذار مدیریت ارشد استان برای کاهش نرخ بیکاری در استان دارد.

وی تصریح کرد: با این وجود استان همچنان نیازمند تلاش و کوشش همه دست مدیران و همچنین بخش خصوصی برای اشتغال زایی بیشتر برای جوانان جویای کار کرمانشاهی است.

رضا رحیمی اظهار کرد: جذب سرمایه گذاران و کارآفرینان جدید یکی از راهکارهای اصلی برای اشتغالی زایی بیشتر است که مدیریت ارشد استان با جدیت به دنبال آن است.

این مدیر ارشد اقتصادی استان حفظ ظرفیت های موجود اشتغال را دیگر اولویت استان دانست و گفت: کارآفرینانی که در این شرایط دشوار با پذیرش تمامی ریسک های موجود اقدام به سرمایه گذاری کرده اند باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه افزود: برخی از این واحدهای سرمایه گذاری نیازمند فراهم کردن زیرساخت هایی مانند آب، برق، گاز و یا راه ارتباطی هستند که تمام توان خود را برای فراهم کردن این زیرساخت ها به کار خواهیم گرفت.

وی همچنین از مدیران بانکی های استان خواست با تسریع در روند اعطای اعتبارات به تسهیل گری بیشتر در مسیر جریان سرمایه کمک کنند.

در این نشست به مشکلات واحدهای تولیدی مجتمع کشت و صنعت و روغن نباتی نازگل، ایلیا ذرت، صنایع گستر امید و گیلان سرکش با حضور مدیران دستگاه های مختلف و مدیران بانک های مربوطه مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای رفع این مشکلات اتخاذ شد.

کد خبر 4114540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha