دکتر محمد شریف زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : هم اکنون از سوی دانشکده های داروسازی مختلف برنامه های درسی جدید برای راه اندازی رشته هایی که کشور به آنها نیاز دارد به دبیرخانه ارائه شده تا طبق روال قانونی نسبت به راه اندازی و پذیرش دانشجو در آن رشته ها اقدام شود.
وی از راه اندازی رشته داروسازی جامعه نگر به عنوان یکی از رشته های مهم داروسازی مرتبط با مسائل اجتماع خبر داد و گفت : برای راه اندازی این رشته کمیته ای در دبیرخانه شکل گرفته که نیازهای داروسازی جامعه را مورد بررسی قرار داده است. رشته داروسازی جامعه نگر با همکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت بهداشت و بخش تحقیقات کاربردی معاونت دارو و غذا و با بررسی نیازهای اجتماعی مرتبط با داروسازی از بعد علمی تأسیس می شود.
شریف زاده به توسعه رشته های تخصصی داروسازی که با دیگر رشته ها ارتباط پیدا می کند اشاره و خاطرنشان کرد : ارتباط بین رشته ای می تواند با ارتباط میان یک گروه از دانشکده داروسازی و یک گروه بالینی ایجاد شود که در این ارتباط ایجاد دوره های فلوشیپ فارماکوژنتیک و اختلالات غدد و متابولیسم و فلوشیپ فارماکوژنتیک و اختلالات گوارشی از جمله این اقدامات است.
نظر شما