پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۳۹

هیئت وزیران تصویب کرد:

حذف جوش شیرین از نان تا پایان امسال

حذف جوش شیرین از نان تا پایان امسال

با تصویب هیئت وزیران، وزارتخانه‌های بازرگانی و صنایع و معادن موظف شدند از فروش جوش شیرین به اتحادیه نانوایان خودداری کنند تا تمام نانوایان ملزم به استفاده از خمیر مایه باشند و تا پایان سال 1385 جوش شیرین از نان های کشور حذف شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، هیئت وزیران در جلسه مورخ 26/7/1385 بنا به پیشنهاد شماره 223942 مورخ 12/7/1385 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این پیشنهاد موافقت کرد.

وزارتخانه های جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف هستند هماهنگی و همکاری لازم به منظور اصلاح ریز مغذی های خاک را همگام با برنامه غنی سازی آرد در کشور داشته باشند تا هر دو برنامه به نحو مطلوب انجام شود و تداخل اجرایی نداشته باشند. مسئولیت اجرایی این بند به عهده وزارت جهاد کشاورزی است و وزارتخانه یاد شده نتیجه را به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اعلام کند.

براساس بخش دیگری از این تصویب‌نامه، وزارت نیرو موظف است آب آشامیدنی سالم را در مناطق شهری و روستایی کشور به خصوص در استان‌های سیستان و بلوچستان ، هرمزگان و جنوب کرمان فراهم کند. در کوتاه مدت  امر آبرسانی از طریق تانکردهای آب سیار یا آب بطری شده در مناطق فاقد شبکه لوله کشی مناسب مورد توجه و اقدام قرار گیرد.

وزارت نیرو موظف است نسبت به رفع مشکل تامین و توزیع برق و کاهش ولتاژ در استانهای جنوب شرقی کشور که دچار مشکل حاد شده اند یا خواهند شد، اقدام فوری کند و نتیجه آن به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اعلام شود.

به گزارش نشریه برنامه، در بخش دیگری از این تصویب‌نامه آمده است: وزارت جهاد کشاورزی با همکاری وزارت نیرو، اقدامات لازم برای رفع شکل آبیاری مزارع سبزی کاری با فاضلاب خام را در اسرع وقت با اولویت در استا‌ن‌های تهران، لرستان و خراسان به اجرا درآورد و موضوع توسط  کارگروهی مرکب از وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، نیرو و دادگستری مورد کارشناسی قرار گیرد و راهکارهای کوتاه مدت، میان مدت و درازمدت تهیه و در شورای یاد شده مطرح شود.

سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موظف است بودجه درخواستی وزارتخانه های کشور، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست را برای برنامه های پیشگیری و کنترل آنفلوآنزای پرندگان در اختیار وزارتخانه ها و سازمان یاد شده قرار دهد. وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با همکاری وزارتخانه ها و سازمان های مرتبط، برنامه جامع و راهبردی و عملیاتی برخورد با بیماری را فراهم کند.

به منظور پرداخت غرامت ها در کنترل بیماری ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موظف است تمام غرامت های طیور و نهادهای طیور صنعتی و نیز واحدهای صنعتی غیربیمه را (بیمه نشده تا تاریخ 31/5/1385) بنا به درخواست سازمان دامپزشکی کشور در اسرع وقت تامین و تخصیص اعتبار کند.

سازمان دامپزشکی کشور موظف است در اسرع وقت عملکرد بودجه ای مربوط را که تاکنون از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور دریافت کرده است به سازمان یاد شده اعلام کند تا بودجه های بعدی تخصیص یابد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است تا پایان سال 1385، بخش های ایزوله برای تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کشور را براساس با استانداردهای در نظر گرفته شده برای این منظور راه اندازی کند.

وزارتخانه یاد شده ، برنامه ریزی و پی گیری لازم برای تولید واکنس آنفلوآنزا و داروهای ضد ویروس در کشور تا پایان سال 1386 به عمل آورد و گزارش پیشرفت کار را در هر مرحله به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه کند.

واکسن آنفلوآنزای انسانی و داروی ضد ویروسی و همچنین تجهیزات محافظت فردی به منظور پیشگیری و درمان آنفلوآنزای پرندگان توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تهیه و به شکل مناسب ذخیره سازی شود.

آزمایشگاه ملی و منطقه ای تشخیص آنفلوآنزای انسانی کشور باید تا پایان ماه سال 1385 توسط وزارتخانه یاد شد تجهیز و کمبود نیروی انسانی آن تامین شود.

وزارت جهاد کشاورزی موظف است امکانات لازم برای تشخیص و معدوم سازی و پاک سازی کانون های آلوده را (شامل تهیه لوازم حفاظت فردی و سیستم مراقبت فعال و غیر فعال، وسایل و تجهیزات معدوم سازی، ضد عفونی، اماکن آلوده، تامین نیروی انسانی و آموزش به منظور معدوم سازی و پاکسازی و سایر موارد مربوط) فراهم آورد و نتیجه آن را به دبیرخانه شورای یاد شده اعلام کند.

آزمایشگاه ملی و منطقه ای تشخیص آنفلوآنزای طیور تا پایان آبان ماه سال 1385 توسط سازمان دامپزشکی کشور تجهیز، تقویت و کمبود پرسنل آن تامین شود.

وزارتخانه های بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی موظف هستند به منظور مقابله با بیماریهای مسری، با برگزاری همایش های آموزشی در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها با همکاری نیروی مقاومت بسیج به آموزش کارکنان آن نیرو در رابطه با عملیات حفاظت فردی و معدوم سازی اقدام کنند.

براساس این تصویب‌نامه، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور موظف هستند پست های قرنطینه را در نقاط پرخطر اعم از مبادی ورودی و خروجی استان‌ها و شهرستان‌ها و همچنین تمام مناطق اطراف کانون های شیوع بیماری راه اندازی کنند و در مناطقی که امکانات وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی، کشور محدوده است از امکانات نیروی مقاومت بسیج استفاده شود تا در کنار اداره های کل دامپزشکی اقدام های قرنطینه ای را انجام دهند و نتیجه آن را به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور اعلام کنند.

همچنین وزارت کشور موظف است با استفاده از امکانات شهرداری ها و همکاری سایر دستگاه‌های ذی‌ربط نسبت به جلوگیری از عرضه پرنده زنده (بومی و شکارشده) در بازارچه های محلی استانهای پرخطر اقدام کند.

سازمان حفاظت محیط زیست کشور موظف است در خصوص شکار یا عدم شکار، مجوزهای لازم را صادر و در این رابطه با نیروی انتظامی و نیروی مقاومت بسیج برای اقدامات کنترلی هماهنگ کند.

16- وزارتخانه های بهداشت، درمان وآموزش پزشکی ، کشور و آموزش و پرورش موظف هستند بر اساس برنامه جامع مقابله پاندمی آنفلوآنزای پرندگان در کشور برای آموزشهای همگانی به ویژه دانش آموزان با استفاده از امکانات رسانه ها به خصوص صدا و سیمای استانی اقدام کنند.

وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنایع و معادن و بازرگانی به طور مشترک برنامه ای را تنظیم کنند تا میزان ترانس روغن های خوراکی تا پایان سال 1385 به حداکثر 10 درصد و از تولید روغن های جامد با اسید چرب ترانس بالاتر از 10 درصد جلوگیری شود.

وزارتخانه های بازرگانی و صنایع و معادن ، برنامه ریزی لازم را برای کاهش تولید روغن خوراکی جامد از 70 درصد کنونی به 10 درصد سهم بازار تا پایانسال 1386 به عمل آورند.

همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ترتیبی اتخاذ کند که تاریخ تولید و انقضای محصولات غذایی به صورت واضح و قابل رویت درج شود.

در این تصویلب‌نامه آمده است: وزارت دادگستری با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص جلوگیری ازورود فرآورده های غذایی قاچاق به بازار مصرف اقدام کنند و با متخلفان در سطح واردات، توزیع و عرضه برخورد قانونی به عمل آورند. سازمان های مناطق آزاد تجاری - صنعتی ، گمرک جمهوری اسلامی ایران و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی موظف به همکاری کامل هستند.

وزارتخانه های بازرگانی و صنایع و معادن از فروش جوش شیرین به اتحادیه نانوایان خودداری کنند و تمام نانوایان ملزم به استفاده از خمیر مایه باشند و تا پایان سال 1385 جوش شیرین از نانوایی های کشور حذف شود.

وزارت بازرگانی مسئول حذف جوش شیرین با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کشور است و وزارت دادگستری موظف است با متخلفان برخورد قانونی کند.

همچنین وزارتخانه های صنایع و معادن و بازرگانی در خصوص جمع آوری و بازیافت تمام بطری های pp و DET نوشابه های مصرفی کشور تا پایان آبان ماه سال 1385 برنامه ریزی کنند، به گونه ای که برنامه عملیاتی مربوط در سال 1386 اجرایی شود.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است با همکاری رسانه هاو جراید کشور فرهنگ سازی لازم را برای تقویت اجرای این تصمیم نامه به عمل آورد.

این مصوبه با شماره 96170/36083 و در تاریخ 13/8/1385 به وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کشور ، نیرو، جهاد کشاورزی، بازرگانی، صنایع و معادن، رفاه و تامین اجتماعی، آموزش و پرورش و سازمان های مدیریت و برنامه ریزی کشور، حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی و گردشگری ابلاغ شده است.

کد خبر 411604

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha