به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری زنجان؛ اسدالله درویش امیری در کارگروه اشتغال استان، اظهار کرد: همه مدیران دستگاه های اجرایی، باید زمینه لازم را برای فعالیت کارآفرینان و افراد با انگیزه ای که با استفاده از سرمایه شخصی خود و به منظور کمک به دولت، پا به عرصه تولید، ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری می گذارند، فراهم کنند.
وی با بیان اینکه حمایت از کارآفرینان برتر استان و بیان میزان مشارکت آنها در تولید و اشتغال استان، امر بسیار پسندیده ای است، خاطر نشان کرد: باید در انتخاب کارآفرینان برتر استان که صادقانه و مشتاقانه به امر سرمایه گذاری و کارآفرینی پرداخته اند، دقت کافی صورت گیرد تا با انتخاب برترینهای واقعی، زمینه تشویق سایر فعالین این حوزه فراهم شود.
استاندار زنجان بر ضرورت همکاری تمامی دستگاه های اجرایی با سرمایه گذاران و کارآفرینان بخش های غیر دولتی در استان تاکید کرد و گفت: هم اکنون در کشور و استان، بار سنگین ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید و رونق اقتصادی بر دوش بخش خصوصی است.
درویش امیری به سیاست دولت در حمایت از سرمایه گذاران و کارآفرینان اشاره کرد و گفت: صیانت و تثبیت مشاغل موجود در کشور، از مهمترین گام هایی است که در دولت یازدهم به منظور حمایت از سرمایه گذاری و رونق تولید برداشته شده و همین سیاست، در دولت دوازدهم نیز استمرار خواهد داشت.
استاندار زنجان حمایت های دولت از بخش اشتغال را ضروری دانست و ابراز کرد: فعال سازی شورای اشتغال، اجرای طرح تکاپو، اجرای طرح رونق اقتصادی، ارائه تسهیلات در جهت نوسازی و بهسازی صنایع و رفع موانع تولید، همگی در راستای افزایش تولید و اشتغال در کشور انجام شده و توانسته است این سیاست ها در صیانت از مشاغل موجود، تثبیت اشتغال و ایجاد فرصت های شغلی جدید موثر باشد.
درویش امیری از حمایت بانک های عامل در ارائه تسهیلات اشتغال مطابق با ابلاغیه دولت، قدردانی کرد و افزود: شبکه بانکی کشور به ویژه بانک های دولتی طی سال گذشته با جدیت و دلسوزی، حمایت های قابل تقدیری در حوزه تولید و اشتغال داشته اند و حتی بخشی از تسهیلات پرداختی را به طور مستقل از منابع داخلی خود پرداخت کرده اند.
وی از تاخیر صورت گرفته در ابلاغ دستورالعمل ها از سوی بانک مرکزی انتقاد کرد و گفت: هنوز برای سالجاری، دستورالعملی در زمینه ارائه تسهیلات بهسازی و نوسازی صنایع از سوی بانک مرکزی ابلاغ نشده که بی شک این تاخیر در آمار ارائه تسهیلات نیز تاثیرگذار خواهد بود.
درویش امیری با اشاره به صدور بیش از ۱۳۶۲ پروانه بهره برداری و ۱۵۳۱ جواز تاسیس در حوزه صنایع و معادن استان، اظهار کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، برای این مقدار از جواز تاسیس، نیاز به بیش از ۱۵۹ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری وجود دارد و در صورتی که تمامی این جواز تاسیس ها و پروانه های بهره برداری با همراهی و حمایت دستگاه های اجرایی استان عملیاتی شود، کمک بزرگی به تولید و اشتغال استان خواهد شد.
نظر شما