۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۰۰

معاون آموزش و پژوهش وزیر صنعت:

افزایش بهره‌وری تولید نیازمند برخورداری از دانش روز و فناوری است

افزایش بهره‌وری تولید نیازمند برخورداری از دانش روز و فناوری است

اراک-معاون آموزش، پژوهش وفناوری وزیرصنعت، معدن وتجارت گفت: امروز افزایش بهره وری تولید در کشور نیازمند برخورداری از دانش روز وفناوری است که این مهم به واسطه تعامل صنعت و دانشگاه محقق می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، برات قبادیان پیش از ظهر چهارشنبه در نشست چهاردهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید در اراک، اظهار داشت: هم اکنون بیش از هر زمان نیاز به تعامل و ارتباط دانشگاه و صنعت در کشور احساس می شود و در این راستا باید اقدام لازم صورت پذیرد.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: این مساله گام مهمی برای وارد کردن دانش روز و فناوری به تولید است که قطعا منجر به افزایش کیفیت و بهره وری خواهد شد.

قبادیان بیان کرد: از سوی دیگر تعامل دانشگاه و صنعت، بستر مستعدی برای برخورداری فارغ التحصیلان از شرایطی را مهیا می کند که به پیاده سازی دانش خویش و مهارت آموزی بپردازند.

وی خاطرنشان ساخت: در همین رابطه امسال بیش از ۵۰۰هزار دانشجوی فارغ التحصیل در کشور از دوره های مهارت آموزی متناسب با رشته تحصیلی خود بهره مند می شوند و در واحدهای صنعتی به آموزش مهارتی آنها پرداخته خواهد شد.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در سال های اخیر اقداماتی برای افزایش تعامل صنعت و دانشگاه در کشور انجام و تاکنون سه تفاهم نامه منعقد شده و دولت نیز از این مساله حمایت می کند، اما در این حوزه کار بسیار نیاز است و این ارتباط بایستی به صورت هدفمند و مثمر باشد.

قبادیان ادامه داد: بنابر آنچه که گفته شد ارتباط صنعت و دانشگاه زمینه برخورداری صنایع از دانش روز در تولید را فراهم می کند و در همین راستا نیز این صنایع باید به طور جدی راه اندازی واحدهای تحقیق و توسعه خود را در دستور کار قرار دهند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: در استان مرکزی نیز که یک استان صنعتی است و سه هزار واحد صنعتی کوچک و بزرگ در آن فعال هستند، موضوع ذکرشده از اهمیت به سزایی برخوردار است.

وی عنوان کرد: امروز با موانعی در مسیر تولید روبرو هستیم که بسیاری از این موانع با دسترسی به دانش و علم آن حوزه، برطرف خواهد شد، بنابراین تحقیق و پژوهش کاربردی اهمیت زیادی دارد و نباید از آن غفلت شود.

کد خبر 4123755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha