به گزارش خبرنگارمهر، حجتالاسلام احمد صحتقول امروز چهارشنبه در مجمع انتخابات اساتید هیئت موسس گفتمان های دینی استان کردستان که در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، گفت: اساتید گفتمانها دینی و روحانیون دو ظرفیت بزرگ در کشور هستند و باید از این ظرفیت سالم، بیحاشیه و شبکه فرهیخته در کشور نهایت استفاده را برد.
وی عنوان کرد: قطعا تشکیل مجمع اساتید گفتمانهای دینی حرکت موثری برای هدایت درست گفتمانهای دینی و تبادل نظر و ایده اساتید خواهد بود.
وی اظهارداشت: چهار کارگروه دین و زندگی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ارتقای سواد رسانهای و اقتصاد مقاومتی به عنوان سرفصلهای انتخابی سازمان است که در کل کشور مشترک است اما اگر استانی نیاز به سرفصل دیگری داشت میتواند روی آن سرفصل نیز کار کند.
مدیرکل امورفرهنگی، رسانه و فناوریهای نوین سازمان تبلیغات اسلامی افزود: اظهار نظر و ایده و پیشنهاد اساستید گفتمان دینی استان کردستان در این جلسه بیانگر فعال و زنده بودن شبکه اساتید گفتمانهای دینی در استان است که جای تقدیر دارد.
حجت الاسلام صحت قول بیان کرد: مبنای گفتمان، جریانسازی است و اگر روی این بُعد هزینه نشود باید در کرسیهای آزاداندیشی که مدیریت اعتراضات اجتماعی است هزینه کنیم که سنگینتر خواهد بود.
وی یادآور شد: گفتمانهای دینی طرحی موفق در کشور است که باید هوشمندانه و با دقت پیش برود چرا که جزو طرح تحول اجتماعی است که به سازمان تبلیغات اسلامی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اهمیت تکنولوژیهای روز و ارتقای سواد رسانهای اضافه کرد: امروزه فهمیده شده هر جریانی بتواند توزیع محتوا کند به اهداف خود دست خواهد یافت چرا که همه میتوانند در تولید محتوا فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه سواد رسانهای در مقاطع دانشگاهی تدریس میشود، اضافه کرد: امروز باید نوجوانان و دانشاموزان ما با سواد رسانههای و استفاده درست از تکنولوژیهای روز آشنا باشند تا گرفتار محتواهای به درد نخور نشوند.
مدیرکل امورفرهنگی، رسانه و فناوریهای نوین سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: باید سواد رسانهای را به ادبیات بومی و محلی تبدیل کرد و از تمامی ظرفیتها، از جمله ائمه جمعه و جماعات، روحانیون و مبلغین، بانوان فرهیخته، اساتید و مربیان و غیره استفاده برد.
نظر شما