به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قائمی صبح شنبه در آیین افتتاح مرکز پایش مراقبت های درمانی استان اظهار داشت: خراسان جنوبی با ۱۵۰ هزار کیلومتر وسعت سومین استان پهناور کشور بوده که وجود مرز مشترک با کشور افغانستان شرایط خاصی برای آن به وجود آورده است.
وی با اشاره به اینکه نخستین پایگاه اورژانس استان در سال ۷۷ در مرکز استان تنها با یک دستگاه آمبولانس راه اندازی شد، بیان کرد: امروز با اجرای طرح تحول این تعداد به ۶۱ مرکز رسیده که از این تعداد ۱۳ مرکز شهری و ۴۸ پایگاه جاده ای است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: این مراکز با به کارگیری ۴۰۰ نیروی متخصص،۱۱۷ دستگاه آمبولانس، دو فروند بالگرد و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس به ارائه خدمات می پردازد.
قائمی از افزایش ۱۸ درصدی تعداد ماموریت های اورژانس استان در شش ماهه نخست امسال خبر داد، و گفت: با اجرای طرح تحول نیز تعداد آمبولانس های اورژانس از ۷۶ به ۱۱۷، دستگاه افزایش یافته است.
به گفته وی حدود ۵۰ درصد آمبولانس های استان بالای ۱۵ سال عمر دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه تعداد ساختمان های اورژانس استان از ۱۸ مورد در سال ۹۲ به ۴۵ مورد در سال جاری افزایش یافته است، بیان داشت: در حال حاضر نیز احداث ساختمان ۱۵ اورژانس استان در دست اجرا است.
قائمی با اشاره به ساخت پنج پایگاه اورژانس توسط مجمع خیرین سلامت در استان، افزود: یکی از عمده اقدامات انجام شده در بخش مراقبت های پیش بیمارستانی استان توسعه و بهبود فضای فیزیکی اورژانس بیمارستان های استان بوده است.
وی به پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه توسعه و بهبود فضای فیزیکی اورژانس بیمارستان شهید چمران فردوس، بیان کرد: این پروژه از نیمه دوم شهریورماه آغاز شده و تلاش می شود تا دهه فجر به بهره برداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیزجند، توسعه اورژانس بیمارستان شفاء بشرویه و شهید آتشدست نهبندان را از دیگر پروژه های در دست اجرا عنوان کرد وگفت: تلاش می شود تمامی اورژانس های بیمارستانی استان سامان دهی شود.
قائمی همچنین راه اندازی بزرگترین مرکز ترومای استان را یکی از نیازهای جدی دانست و خواستار افزایش تعداد پایگاه های اورژانس جاده ای استان شد.
نظر شما