به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علیاکبر جاویدان در جمع فرماندهان و مسئولان انتظامی استان وقوع تصادفات را یکی از مشکلات سلامت عمومی در جهان عنوان کرد و گفت: آثار سنگین اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تصادفات جوامع بشری را بهشدت تهدید میکند.
وی افزود: حرکت بهسوی مدرنیزه شدن و افزایش روزافزون ترافیک در شهرها و جادهها در نیمقرن اخیر بر تعداد و شدت تصادفات ترافیکی افزوده است.
وی سه عامل انسان، وسیله نقلیه و جاده را بهعنوان سه اصل کلیه حوادث رانندگی برشمرد و گفت: با توجه به اینکه عامل انسانی یکی از مهمترین عوامل بروز تصادفات شناخته میشود، اصلاح رفتارهای پرخطر ترافیکی و مهارتهای رانندگی افراد از طریق آموزش میتواند در پیشگیری از تصادفات بسیار مهم و تأثیرگذار باشد.
فرمانده انتظامی گلستان تصریح کرد: آمارهای پلیس راهنمایی و رانندگی نشان میدهد ۸۷ درصد کشتههای درونشهری گلستان موتورسیکلت سواران و عابران پیاده میباشند.
این مقام ارشد انتظامی استان از کشته شدن ۴۷ نفر براثر وقوع تصادفات درونشهری طی هفتماهه سال جاری خبر داد و گفت: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد کاهش داشته است.
وی بیان کرد: طی این مدت با ۲۳ هزار و ۳۰۰ دستگاه موتورسیکلت متخلف برخورد قانونی شد و ۸ هزار و ۹۶۴ دستگاه موتورسیکلت نیز به دلیل ارتکاب اعمال خلاف قانون توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.
فرمانده انتظامی گلستان نداشتن مهارت رانندگی، عدم وجود سیستم روشنایی مناسب و عدم استفاده از کلاه ایمنی را ازجمله عوامل بروز تصادفات موتورسیکلت سواران دانست و گفت: استفاده از کلاه ایمنی حدود ۴۰ درصد مرگومیر و ۷۰ درصد جراحات ناشی از تصادفات موتورسیکلت را کاهش میدهد.
وی با تأکید بر اطلاعرسانی و فرهنگسازی به مردم در خصوص نحوه صحیح رانندگی و برخورد جدی و قاطع با رانندگان پرخطر و حادثهساز خاطرنشان کرد: بر خورد ریشهای و اساسی مقابله با معضلات و مسائل اجتماعی ازجمله وقوع تصادفات رانندگی مستلزم تعامل تنگاتنگ کلیه سازمانها و نهادهای دخیل در حوزه ترافیک است.
نظر شما