به گزارش خبرنگار مهر، سیده منصوره شاهرخی در ستاد تخصصی برنامه ملی شهاب لرستان با بیان اینکه در برنامه شهاب از مدل هوش گاردنر استفاده میشود، اظهار داشت: در این برنامه ۸ حوزه هوشی افراد استعداد کلامی، استعداد ریاضی، استعداد هنری، استعداد فضایی، استعداد حرکتی، استعداد اجتماعی، استعداد علوم تجربی و استعداد فرهنگ دینی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی افزود : در حال حاضر اطلاعات بسیار خوبی از نتایج این برنامه در سنوات گذشته حاصل شده است.
وی با بیان اینکه بعد از شناسایی، مرحله هدایت آغاز میشود، گفت: برنامه شهاب به دنبال برچسبزنی به دانشآموزان نیست بلکه تلاش دارد استعدادهای افراد در همان محیط مدرسه و در میان همسالان آنها بروز کند و به شکوفایی برسد.
شاهرخی ادامه داد: هدایت خاص استعدادهایبرتر به سمت نقطه مطلوب از طریق بهکارگیری ظرفیت خانوادهها، آموزشهای برون مدرسهای و مسابقههای متنوع میسر میشود.
وی در ادامه به تجلیل از ٣ کارگروه برتر برنامه ملی شهاب در شهرستان ها اشاره کرد و ادامه داد: معیارهای ارزشیابی برنامه شهاب در اختیار معاونین آموزشی قرار گرفت و از آنها خواسته شد جلسات آموزش اولیا را برای مدارسی که تحت پوشش این برنامه هستند برگزار کنند.
شاهرخی تاکید کرد :برنامه ملی شهاب از دوره دوم ابتدایی آغاز شده و تا پایان دوره اول متوسطه ادامه دارد و در نهایت منجر به هدایت تحصیلی دانش آموزان صاحب استعدادهای برتر می شود.
نظر شما