۱۱ آبان ۱۳۹۶، ۹:۰۹

خاطرات یک رزمنده از دفاع مقدس؛

«برسد به دست خانم ف» در بازار کتاب/روایتی از دلدادگی در دوران جنگ

«برسد به دست خانم ف» در بازار کتاب/روایتی از دلدادگی در دوران جنگ

کتاب خاطرات سید احمد نبوی از هشت سال دفاع مقدس با عنوان «برسد به دست خانم ف» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات سوره مهر کتاب «برسد به دست خانم ف» شامل خاطرات سید احمد نبوی را با گردآوری و تدوین راحله صبوری منتشر کرده است.

این کتاب که شامل خاطرات زندگی و حضور نبوی به عنوان یکی از اعضای گردان انصارالرسول در جبهه‌های جنگ تحمیلی است در دل خود با بخشی از نامه‌هایی که او در دوران جنگ تحمیلی به خانواده‌و دوستان خود نوشته تلفیق شده است.

راحله صبوری در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب درباره این نامه‌ها و تلفیق آن با متن آماده شده از این خاطرات می‌نویسد «نامه‌ها نشانه‌های روشنی داشت که نمی‌توانستم از آن چشم بپوشم. آن سطرها و کلمات، جهانبینی صوفیانه آدم‌های زمان خود را حکایت می‌کرد و روشن، ساده و به دور از تعصب، از عشق سخن می‌گفت و بی‌پرده، به آن ویژگی انسان اشاره داشت که او را از دیگر موجودات عالم متمایز می‌کند و آن جوهر محبت و نایزه عشق است. نامه‌ها، زشتی جنگ را در نگاه آدم‌ها به زیبایی و زیبندگی زندگی سوق می‌دهد و پیام برای مردمان این دیار، همیشه آشنا بوده است که ای جنگ تو تنها زندگی را از ما نگرفتی بلکه در تو به حقیقت زندگی دست یافتیم و از نو متولد شدیم با کیمیای عشق و انسانیت.

در بخشی از فصل هفتم از این کتاب می‌خوانیم:

فتانه جان دلم برایت تنگ شده است. اما تنها مساله‌ای که اینجا را برایم بدون تو مشکل نمی‌کند این است که خداوند قبول کند در راه اوست تا در آن دنیا خجالت زده نباشم که شما در بهشت و من در انتظار صف عذاب‌شوندگان. چون اگر اینطوری  شود شما هم پیش خداوند از این شوهر خجالت نمی‌کشید...

این حرف‌ها را در اولین روز ورودم به دو کوهه برای فتانه نوشتم. بعد از یک روز جدایی چنان دلتنگی بر من غالب شد که انگار به آخر دنیا رسیده بودم و هیچ راه برگشتی نداشتم. آنجا در دوکوهه، در جمع  خوب بچه‌های جنگ و در میان هیاهو و رفت آمد نیروهای جدید، که مثل امواج دریا همیشه در تکاپو بودند، شاید هیچ کس مثل من حس غربت نداشت. اگر هم داشت مجالی برای ابراز آن نبود. زیرا در آن دریای بیکران خوبی و ایثار و از خود گذشتگی این احساسات، سطحی و مضحک به نظر می‌رسید و ابرازش مایه شرم بود.

یک هفته در دوکوهه ماندیم. اتفاق خاصی غیر از جذب نیروهای جدید و بازسازی مجدد گردان نیفتاد. آنجا در کمال ناباوری  بهنام پازوکی را بین بچه‌های تازه اعزامی گردان ابوذر دیدم. صدایم زد. سلام و احوال پرسی کردیم و پرسیدم: برای چه با این وضعیت آمدی؟ هنوز کاملا خوب نشدی! گفت: من برای اینجا ساخته شده‌ام. اگر در خانه بمانم دیوانه می‌شوم.

این کتاب در حجمی بالغ بر ۵۰۰ صفحه با قیمت ۱۹ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 4131845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha