به گزارش خبرنگار مهر، گودرز امیری ظهر چهارشنبه در نشست بزرگداشت هفته کتاب با اشاره به اینکه کتابخانه دیجیتالی در چهارمحال و بختیاری راه اندازی شود، اظهار داشت: راه اندازی کتابخانه دیجیتالی در استان چهارمحال و بختیاری زمینه ساز ارتقای فرهنگ کتابخوانی در جامعه است.
وی اظهار داشت: باید از ظرفیت های مختلف برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در استان بهره گرفت.
وی ادامه داد: سرانه مطالعه در استان پایین است و باید تلاش کرد که این سرانه در سطح استان افزایش یابد.
وی بیان کرد: به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی تمامی دستگاه های مربوطه باید همکاری لازم را داشته باشند و همچنین مطالعه از طریق فضای مجازی به صورت ویژه مورد بررسی قرار گیرد وباید فرهنگ کتابخوانی ارتقا پیدا کند.
راه اندازی کتابخانه دیجیتال دسترسی مردم را به کتاب تسهیل می کند
وی در ادامه تصریح کرد: باید یک کتابخانه دیجیتال به منظور سهولت دستیابی افراد به کتاب های مورد نیاز خود در چهارمحال و بختیاری راه اندازی شود که در برای تحقق این مهم باید نهادهای فرهنگی مسئولیت خود را به خوبی ایفا کنند.
سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت ایجاد یک مرکز اسناد در استان، بیان کرد: با راه اندازی مرکز اسنادتاریخی، علمی و اجرایی امور مربوطه با دقت بیشتر انجام خواهند گرفت و همچنین مستندسازی در ابعاد مختلف در کتابخانه ها یک امر مهم است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
امیری عنوان کرد: حفظ هویت تاریخی فرهنگی آداب و رسوم بومی سبب ایجاد وحدت و رفاه عموم خواهد شد.
ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه ضروری است
وی یادآور شد: با توجه به رشد نرخ بیکاری در استان و تشویق افراد به کارآفرینی ۸۴۵ میلیارد تومان به منظور راه اندازی اشتغال فراگیر تخصیص یافته است.
سرپرست استانداری چهارمحال و بختیاری یادآور شد: اگرچه اقدامات اولیه در خصوص احداث کتابخانه دیجیتال انجام شده اما باید هر چه سریعتر موانع این مهم برطرف و وارد مرحله اجرایی این پروژه مهم شد.
امیری گفت: انجمن های کتابخانه های عمومی باید در شهرستان های چهارمحال و بختیاری راه اندازی شود و درآمد های بدست آمده در همان شهرستان هزینه شود و باید نقاط قوت و ضعف در این حوزه شناسایی و در صورت وجود ضعف درصدد رفع آن تلاش کنیم.
نظر شما