به گزارش خبرگزاری مهر، حسن محمدی اظهار داشت: اربعین سبب شد که در چند سال گذشته ظرفیت قابل توجه و بینظیری به واسطه اشتیاق و علاقه زوار حضرت سیدالشهدا(ع) در جهان اسلام و دنیا شکل بگیرد که هر سال از شکوه بیشتری برخوردار است؛ بر همین اساس باید از این ظرفیت در قالب وحدتبخشی جهان اسلام، مسلمانان و آزادگان جهان استفاده کرد.
محمدی افزود: طی سالهای گذشته به این نتیجه رسیدیم که قرآن برای همه اقشار و کشورهای اسلامی و غیر اسلامی که در این موسم حضور دارند، میتواند محور وحدت و فعالیت فرهنگی در کشور عراق باشد؛ به این دلیل که فلسفه حضور اربعین سیدالشهدا(ع) و اهل بیت هستند، همه فعالیتهای اربعینی رنگ خود را از اهل بیت(ع) دارند و ما باید به دنبال آن باشیم که ثقل اکبر را در موسم اربعین بگنجانیم.
مدیر کارگروه قرآنی کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین اضافه کرد: بر همین اساس فعالیت خودجوشی را طی چند سال گذشته آغاز کردهایم و برنامههای متعددی برای این منظور داریم که اوج آن در سال گذشته بود که به صورت رسمیتر با نهادهای مختلف همکاری میکردیم.
وی ادامه داد:بر همین اساس کارگروه قرآنی اربعین راهاندازی شد که طی آن کاروان ۴۰ نفرهای از قرا برجسته کشور به همراه گروههای تواشیح و ابتهال به کمک بعثه مقام معظم رهبری و کمیته فرهنگی راهی کربلا شدند.
وی اظهار کرد: در همین راستا توانستیم ۲۰۵ برنامه محفل انس با قرآن کریم و تواشیح را در مکانهای مختلف عراق علاوه بر داخل کشورمان که در هر استان همایشها و محافل مختلف استانی دارند را برپا کنیم.
محمدی گفت: در همایشهایی که در استان خراسان رضوی برگزار شد، برنامههای آموزشی برای فعالان قرآنی کشور عراق نیز برگزار کردیم که باعث ایجاد تعامل میان ایران و عراق شد.
نظر شما