به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بدرقه دومین اکیپ بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان به مرز مهران ظهر دوشنبه با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی دانشگاه، رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان، مدیر روابط عمومی، سرپرست گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا و حوادث و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از اعضای اکیپ اعزامی به مرز مهران که متشکل از ۴۰ نفر از کارکنان حوزه بهداشت است، قدردانی کرد و گفت: آرزومندم اقدامات و تلاشهای شما مقبول درگاه الهی باشد و نامتان به عنوان خادمان زوار امام حسین (ع) ثبت و ضبط شود و در روز محاسبه شفیع و یاورتان باشد.
موسویبهار بابیان اینکه اقدامات بزرگی در چندسال اخیر انجام شده و اربعین به برند، نماد قدرتنمایی و همبستگی جهان تشیع تبدیل شده است به طوری که فقط ایرانیان نیستند که در این مراسم بزرگ حضور پیدا میکنند، گفت: از اقصی نقاط دنیا مشتاقان و علاقمندان امام حسین (ع) هر ساله بیشتر از سال قبل در این تجمع بزرگ انسانی یا کنگره اربعین شرکت میکنند و باید از این فرصت، نهایت استفاده برای پیشبرد اهداف انسانی و شناساندن اسلام، اهل بیت و سیدالشهدا استفاده شودصورت گیرد.
سیدحبیباله موسویبهار اظهار کرد: مراقبت، مشایعت و حفاظت از افرادی که به مسیر کربلا قدم میگذارند و زحمات جسمی و روانی فراوانی را متحمل میشوند، از وظایف ماست و باید کمک کنیم این افراد بجز رفت و آمد، دغدغه دیگری نداشته باشند.
وی بیان کرد: این حضور گسترده مردم، فرصت خوبی فراهم میآورد که وظایف آگاهیبخشی و اطلاعرسانی بهداشتی به مردم را انجام دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اثرات مثبت روحی و معنوی این مراسم، پیادهروی زائران به کربلا را یکی از جنبههای مفید و موثر ایام اربعین بر سلامت افراد دانست و گفت: درباره نوع پوشش، بهداشت خواب، بهداشت غذا و آب در این سفر نیز اطلاعات صحیح و دقیقی در اختیار مردم قرار گیرد.
وی از برخی رفتارها مانند ریختن زباله در حاشیه مسیرهای عبوری زائران اظهار نارضایتی کرد و گفت: بیش از دو میلیون نفر از مرز ایران عبور کردهاند و از آنجا که این جمعیت از همدان، ایلام و کرمانشاه عبور میکنند، این سه استان در معرض آسیبهای زیستمحیطی هستند.
وی گفت: حفاظت از محیط زیست باید مورد توجه همگان باشد و آموزشهای لازم در این زمینه به مردم ارائه شود.
موسویبهار بابیان اینکه در چهار حوزه عمده در خدماترسانی به زائران فعالیت داریم، گفت: گستردهترین آنها حوزه بهداشت و سپس درمان، مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و غذا و دارو است و در این زمینهها اقدامات شایستهای صورت گرفته است. هماکنون اکیپهای درمانی به ۳ نقطه مرزی مهران، خسروی و چذابه اعزام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از واژگون شدن خودوری حامل پرستاران اعزامی از نهاوند به چذابه ابراز تاسف کرد و گفت: هر چند خودروی این اکیپ بسیار مستحکم، مدرن و مجهز بود اما سرنشینان آسیب دیدند و حال یک نفر از آنان وخیم است.
وی گفت: دو تن از این پرستاران مصدوم دو روز گذشته از طریق اورژانس هوایی و با کمک بالگرد به همدان منتقل شدند و هماکنون تحت درمان و مراقبت هستند.
رئیس دانشگاه در پایان از تیم اعزامی خواست مراقب سلامتی خود باشند و نهایت تلاش خود را برای خدماترسانی به زائران به کارگیرند.
نظر شما