۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۳۶

مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی:

۴ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر خراسان شمالی تولید شد

۴ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر خراسان شمالی تولید شد

بجنورد- مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی از تولید چهار هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان طی امسال خبر داد.

محمدرضا قلی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به‌منظور تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال خانوار عشایری استان و نیز برای خرید علوفه و پرواربندی دام، توسعه زنجیره تولید گوشت و بخشی به‌منظور جبران خسارت‌های وارده به علوفه دام به عشایر تسهیلات کم‌بهره پرداخت می‌شود.

قلی پور افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۵۳ میلیارد ریال تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت به خانوار عشایر خراسان شمالی پرداخت‌شده است.

 وی تصریح کرد: این میزان تسهیلات بانکی کم‌بهره به‌منظور توانمندسازی و ایجاد اشتغال به عشایر خراسان شمالی پرداخت‌شده که بیش از ۲۰۰ خانوار از این اعتبار بهره‌مند شدند.

مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی بابیان اینکه این تسهیلات با بازپرداخت پنج‌ساله و سود چهار درصد به عشایر استان پرداخت می‌شود، مطرح کرد: با پرداخت این تسهیلات طی این مدت چهار هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر تولیدشده است.

قلی پور گفت: طی سال گذشته ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات به خانوار عشایر خراسان شمالی پرداخت شد.

کد خبر 4138351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha