به گزارش خبرنگار مهر، جعفر بدری ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد «اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی» با اشاره به اینکه این ستاد را قبلا تحت عنوان «کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری» تشکیل می دادیم و برخی شهرستان ها از جمله خرم آباد هم در این زمینه بسیار فعال بودند، اظهار داشت: در قالب تشکیل جلسات این کمیته در خرم آباد، خیلی از مشکلات واحدهای تولیدی به صورت میدانی حل شد و دادستان خرم آباد با نظارت قوی، آسیب ها و مشکلات واحدهای تولیدی را شناسایی می کردند.
جوان ایرانی نیاز به پشتیبانی دارد
وی با بیان اینکه تا یک مرحله ای می توانیم از واحدهای تولیدی پشتیبانی کنیم و وقتی وضعیت یک کارگاه به گونه ای است که تنها با پشتیبانی حل نمی شود، باید وارد عمل شویم و این صنعت را نجات دهیم، تصریح کرد: نجات صنعت در ورشکستگی نیست، یکی از اهداف ستاد «اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی» که در دستور العمل های آن نیز ذکر شده، این است که از ورشکستگی واحدهای تولیدی جلوگیری کنیم.
رئیس کل دادگستری استان لرستان با اشاره به اینکه وقتی بانک ها واحدی را تملک می کنند، آن واحد به حال خودش رها می شود، یعنی متولی ندارد و ضرر این کار بیشتر است، گفت: ستاد «اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی» باید در شهرستان های لرستان نیز تشکیل شود و مرتب از وضعیت صنعت گزارش بدهد.
بدری با بیان اینکه هدف ما این است که موانع قضایی و استانی را برای تولید کننده برطرف کنیم و در این راستا باید برنامه ها را مدون کنیم، تصریح کرد: جوان ایرانی نیاز به پشتیبانی دارد، علت عمده گرفتاری های جوانان در حوزه کار و اشتغال را بی برنامگی مقامات مسئول می دانم؛ هر دستگاه یک برنامه اجرا می کند.
روسای دادگستری ها مسائل حوزه صنعت و سرمایه گذاری را پیگیری کنند
وی با اشاره به اینکه الان نمونه هایی وجود دارد که همین جوان ایرانی در کشورهای همسایه تجارتی را رونق داده و پیشرفت بسیاری کسب کرده است، افزود: علت این است، موانعی که جلوی راه جوانان در کشور قرار می دهیم در کشورهای دیگر کمتر است، آنها از سرمایه گذاری استقبال می کنند.
رئیس کل دادگستری لرستان یادآور شد: وقتی جوانان را به حال خود رها کردیم و پشتیبانی نکردیم، مشکلات تلمبار می شود و کلی گرفتاری قضایی هم برای ما ایجاد می شود.
بدری با تاکید بر اینکه روسای دادگستری ها در شهرستان ها باید این مسائل را پیگیری کنند و نظارت مستمر داشته باشند، افزود: باید بررسی شود که مثلا مشکلات سامان کاشی، سیمان دورود و ... چیست؟ آیا وضعیت روبه بهبود است یا رو به رکود؟
وی با اشاره به اینکه در حل مشکلات واحدهای تولیدی باید به موقع وارد عمل شویم، افزود: در رابطه با کارخانه پارسیلون دادستان خرم آباد ورود پیدا کرد و مشکلات بررسی شد؛ بالاخره واحدی راه اندازی شده و به هر دلیلی اداره نشده است؛ کسی که توانایی دارد بیاید آن را اداره کند تا راه اندازی شود.
لزوم حضور موثر قضات در هیئت های حل اختلاف مالیاتی
رئیس کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه انتظار ما از روسای دادگستری ها این است که پرونده ها را در مرحله رسیدگی و اجرا مدیریت کنند، خطاب به روسای دادگستری ها تصریح کرد: کارگر واحد تولیدی مطالبات دارد اما اگر می بینید اموال را توقیف کنید کارگران بیکار می شوند، نباید این کار را کنید، باید نظارت شود تا خللی در فعالیت واحد تولیدی ایجاد نشود.
بدری به موضوع صدور دستور قرارهای تامین نیز اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی یک موسسه و کارخانه ای فعالیت می کند و موجود است، دلیل ندارد صاحب کارگاه را به زندان بیاندازیم؛ در ممنوع الخروج کردن افراد هم باید حواسمان باشد، کسی که بدهکار کلان اقتصادی باشد و با رفتنش از کشور اخلالی در اقتصاد ایجاد شود ممنوع الخروج می شود نه اینکه با یک چک یک میلیونی دستور ممنوع الخروجی صاحب کارگاهی را بدهیم.
وی بر حضور موثر قضات در هیئت های حل اختلاف مالیاتی تاکید کرد و ادامه داد: گزارش هایی مبنی بر حضور نداشتن عضو قضایی در این هیئت ها داشته ایم؛ عضو قضایی مکلف است در جلسات حضور یابد و باید حتما حضور موثر داشته باشد.
اقدامی که باعث اخلال در فعالیت کارگاه اقتصادی شود قابل قبول نیست
رئیس کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه در شهرستان ها جلسات ستاد «اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی» باید تشکیل شود، یادآور شد: هیچ دستگاه خدمات رسانی حق ندارد آب، برق و گاز واحدهای اقتصادی فعال را قطع کند.
بدری با اشاره به اینکه عمده گرفتاری های بخش سرمایه گذاری دولتی در ایران بی نظمی در برنامه های دولت است، گفت: فشار بر مدیران استانی باید کم شود و مطالبات مدیران ادارات مدیریت شود.
وی بیان کرد: اقدامی که باعث اخلال و توقیف در کارگاه های اقتصادی شود قابل قبول نیست.
نظر شما