دکتر محمد آزاد بخت در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سال گذشته با ظرفیت یک هزار و 750 دانشجو اعتبار واقعی معاونت دانشجویی و فرهنگی معادل یک میلیارد تومان بود، این در حالی است که اعتبار این معاونت در سال جاری با بیش از 2 هزار دانشجو کمتر از نصف این مبلغ است.
وی اضافه کرد: تنها 90 درصد اعتبار موجود در بخش معاونت دانشجویی به پیمانکار سلف سرویس دانشجویی جهت ارائه غذا به دانشجویان پرداخت می شود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به کمبودهای جدی خوابگاهی در این دانشگاه خاطرنشان کرد: ظرفیت 7 خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی مازندران که 5 خوابگاه آن دولتی و 2 خوابگاه دیگر استیجاری است، در سال گذشته 750 نفر بوده است که با توجه افزایش ورودی در سال جاری و پذیرش دانشجویان شبانه و پذیرش دانشجو در نیمسال دوم به طور جدی با کمبود فضای خوابگاهی مواجه خواهیم شد.
وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران با احتساب پذیرش 950 نفر در سال جاری، دانشگاه نیاز به خوابگاه های جدید با ظرفیت حداقل 500 نفر دارد.
آزاد بخت با اشاره به انتظاراتی که برای رفع مشکلات خوابگاهی و امور دانشجویی در دانشگاه وجود دارد، گفت: احداث سلف سرویس و خوابگاه جدید برای دانشجویان از مهمترین خواسته های معاونت دانشجویی است.
وی افزایش اعتبار به حداقل نیازهای این دانشگاه در بخش دانشجویی و امور فرهنگی را خواستار شد و افزود: تخصیص اعتبار جهت پیگیری ساخت مسجد مجتمع دانشگاهی با جمعیت حدود 2 هزار دانشجو، 200 عضو هیئت علمی و 400 کارمند می تواند بخشی از فضای مورد نیاز امور فرهنگی را تأمین کند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: اعاده مجتمع فرهنگی خزر آباد به دانشگاه علوم پزشکی مازندران و تکمیل فضای ورزشی جهت دانشجویان نیز از دیگر خواسته های معاونت دانشجویی برای بهبود فعالیت های فرهنگی و ورزشی برای دانشجویان است.
نظر شما