به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی پیش ازظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری استان با بیان اینکه برای توسعه یافتگی باید الگویی متوازن را ارائه دهیم بیان داشت: مازندران با قابلیت های خود می توانسته سهم بودجه دولتی بیشتری را داشته باشد و باید در این راه پیگیری جدی تری صورت گیرد.
وی توجه به توان افزایی خانوارهای مازندرانی را خواستار شد و تاکید کرد: با سطح درآمد و منابعی که در کشور وجو دارد می توان به توان افزایی در بخش های مختلف تولیدی ، کشاورزی و صنعتی کمک کرد و فعالیت در این بخش را افزایش داد.
اسلامی به نقش مهم بانکها و تسهیلات ارائه شده در افزایش توان بخش اقتصادی اشاره کرد و افزود: مازندران به اندازه کافی ظرفیت دارد تا بتواند در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی از تولیدات و توان داخلی خود بهره مند شود و بازار خود را رونق ببخشد.
استاندار مازندران به مردم انقلابی و همیشه در صحنه استان اشاره کرد و حضور پر شمار آنان در دفاع از کشور را امری ستودنی دانست و تصریح کرد: مازندران با ظرفیت بالای انسانی و استعداد ها و امکاناتی که در اختیار دارد می تواند با هدایت و مدیریت درست و کاربردی چرخه تولید را شکوفا سازد تا چرخ زندگی مردم هم بچرخد.
اسلامی از سیاست زدگی در انجام امور استانی انتقاد کرد و بیان داشت: باید با ارائه برنامه های اقتصاد محور در جهت شکوفایی اقتصادی این استان تلاش کنیم و همه مسائل را با دید سیاسی ننگریم.
وی یاد آور شد: نباید در برنامه ریزی و رسیدگی به امور مردم دیدگاه سیاسی را دخالت داد کما اینکه کار سیاسی در جای خود محترم است، کشمکش های سیاسی و شهر گرایی جایی در مدیریت استانی ندارد و نباید با ایجاد جو ی پرتنش فرصت سرمایه گذاری را در استان کند کرد.
وی سیاسی کاری را یکی از عوامل مدیریت ضعیف استانی خواند و گفت: ثبات مدیریتی ،قرائت واحد از قوانین ،برطرف کردن قوانین دست و پاگیر و مزاحم و توجه یکسان از نقطه صفر شرقی و غربی به استان می تواند روند توسعه بخشی در مازندران را تند تر کند.
استاندار مازندران تشویق و فراهم کردن زمینه فعالیت مناسب برای کار آفرینان را مهم توصیف کردو افزود : سخت گیری ها ی بی جا را کنار بگذاریم و کار آفرینان را به سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در منطقه امیدوار سازیم.
اسلامی با بیان اینکه در فرآیند مدیریت فرهنگ عمومی و رفتار سازمانی نیازمند همدلی و هماهنگی هستیم ،تصریح کرد: تمام استان باید در هیات شخصیتی واحد در آیند و با حرکت جهادی، انسجام فکری مناسب چرخ توسعه استان را با حرکتی پر شتاب در مسیر تعالی به حرکت در آورند.
وی یاد آور شد: با تمر کز زدایی، خداحافظی از بوروکراسی، نامه نگاری های غیرضروری و جلسات بی نتیجه و پیروی از برنامه های ارائه شده از سوی دولت با تمرکز بر توانمندی های بومی بتوان از فرصت محدود رشد و توسعه بیشترین بهره را برد.
استاندار مازندران به مهاجرت روستاییان به شهرها اشاره کردو این روند را موجب گسست نسل ها دانست و گفت: گسست نسل ها ضربه تاریخی را به استان واردخواهد کرد و باید با افزایش توان تولیدی و حفظ بازارهای سنتی و کشاورزی در روستاها توان مشارکت روستاییان را در افزایش تولید و بالابردن بهره وری و کیفیت زندگی و سطح در آمدی بالا برد.
به گفته اسلامی با حفظ بازارهای سنتی، تقویت بخش تولیدات بومی ، بهبود کیفیت بخش کشاورزی، امضای تفاهم نامه های تجاری و بهبود روابط با کشورهای همسایه می توان مازندران را از وضعیت فعلی به سمت بهبود و رونق اقتصادی سوق داد.
نظر شما