به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله ملکی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس پیش ازظهر چهارشنبه در همایش« از حماسه آزاد سازی تا بازسازی سوسنگرد قهرمان » به رشادت های مردم مازندارن در آزاد سازی سوسنگرد اشاره کردو گفت: مردم مازندران با تقدیم ۳۲ شهید در آزاد سازی سوسنگرد نقش مهمی در شکستن حصر و آزاد سازی این شهر داشتند.
ملکی از کمک ۲۸۰ میلیون تومانی مازندرانی ها برای باز سازی سوسنگرد خبر دادو افزود: مردم مازندران با ارسال این میزان کمک در مدت ۱۶ ماه با ۱۳ هزار نیروی کار سوسنگرد را ساختند که ارزش کنونی این کمک رقمی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان است.
وی به بیان جزئیات عملیات آزاد سازی سوسنگرد پرداخت و بیان داشت : در تاریخ هفتم مهر ماه سال ۵۹ سوسنگرد سقوط کرده بود و این شهر به فرمان امام وتلاش جوانان مازندران ،ارتش جمهوری اسلامی ، سپاه پاسداران ، ستاد جنگهای نا منظم و عشایر خوزستان با محوریت ایمان آزاد شد.
وی ادامه داد: شرکت در حماسه مقاومت در سوسنگرد برای آزاد سازی و شکست حصر این شهر نیروهای جان بر کف مازندرانی را به سوی مشارکت در حماسه باز سازی این شهر رساند.
سردار ملکی با بیان اینکه کتابی به همین نام چاپ و رونمایی شد ،اظهار داشت: تلاش نیروهای غیور مازندرانی ،استاندار وقت مهندس مجد آرا، آیت الله طبرسی ،آیت الله روحانی و دیگر فرمانداران و مسئولان وقت سوسنگرد را دوباره ساخت.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تصریح کرد: به احترام شهدای مازندرانی و حماسه آنان خیابانی در سوسنگرد به نام شهدای مازندران نامگذاری شده و در مرکز استان نیز خیابانی برای یادآوری غیرتمندی مردمان سوسنگرد به نام شهدای سوسنگرد نامیده شد.
وی یاد آور شد : ستادی برای بزرگداشت این حماسه تشکیل شد وبرنامه های مختلفی نیز در سطح استان پیش بینی و اجر می شود .
سردار ملکی نقش رسانه ها را در انتقال ارزش های جنگ و ایستادگی در برابر تجاوز دشمن حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: رسانه ها با مطرح کردن رشادت های مردم مازندران برای آزاد سازی سوسنگرد و تلاش در باز سازی آن می توانند این حماسه را به نسل های آینده انتقال دهند.
نظر شما