به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن قائدیها پیش از ظهر چهارشنبه در گردهمایی معاونان آموزش ابتدایی و روسای ادارات پیش دبستانی و دوره اول سراسر کشور با اشاره به اینکه نزدیک به ۸۶۰ هزار دانشآموز در مدارس استان اصفهان تحصیل میکنند، اظهار داشت: هزار فرهنگی به این دانشآموزان در پنج هزار و ۵۰۰ مدرسه آموزش میدهند.
وی با تاکید بر اینکه شاخصهای آموزش و پرورش استان اصفهان طی چهار سال اخیر مناسب بوده و توانسته در سطح ملی و استانی رتبههای خوبی را کسب کند، ابراز داشت: آموزش و پرورش استان اصفهان در جشنواره شهید رجایی در بین ۶۸ دستگاه اجرایی استان به عنوان دستگاه شاخص انتخاب شد و همچنین در تابستان سال گذشته نیز از طرف هشت دستگاه بیرونی، آموزش و پرورش استان مورد تجلیل قرار گرفت.
سه هزار و ۲۰۰ معلم ابتدایی در اصفهان کم داشتیم
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به کمبود سه هزار و ۲۰۰ معلم ابتدایی در ابتدای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ اضافه کرد: با تدابیر اندیشیده شده این نیاز برطرف شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه توسعه جوامع دانش بنیان در بین ملتها، پیشرفتهای سریع علمی و ... از ویژگیهای دنیای امروز است که در بین تعلیم و تربیت وجود دارد، گفت: اما باید توجه داشت که چالشهایی از جمله تنش میان جوامع محلی، تنش میان سنت و تجدد، تنش میان مادیات و معنویات، توسعه دانش و ظرفیت تطابق بشر برای حرکت به سمت سرعت دانش نیز وجود دارد.
قائدیها با تاکید بر اینکه امروز مشکلات بیکاری، بلایای طبیعی، جنگ و خونریزی، مسائل منابع طبیعی، مشکلات ارتباطی انسانها گسست بین نسلها را به وجودآورده است، اضافه کرد: باید توجه داشت که بهای انسان امروزی به بحث سواد بستگی دارد و توسعه انسانها از مسیر آموزش و پرورش میگذرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه توسعه و گذشتن از بحرانها و گردابهای چالش برانگیز از مسیر آموزش و مقطع ابتدایی میگذرد، تصریح کرد: این در حالی است که باید باور داشته باشیم که تغییر در شیوه گفتار در آموزش و پرورش ضروری است و بر این باوریم که کلاسهای خشک و کتابهای بیروح درسی نمیتواند دانش آموزان را از گردابهای سخت بیرون آورد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با تاکید بر اینکه امروز ضرورت خروج از محدوده زمان و مکان در آموزش و پرورش بر همگان اثبات شده است، گفت: تصمیمگیری برای دانشآموزان در اتاقهای دربسته بدون حضور دانشآموزان مردود است و اگر اندیشمندان، اولیاء، معلمان به عنوان ارکان اصلی تعلیم و تربیت در کنار ما قرار نگیرند نمیتوانیم آموزش و پرورش را اداره کنیم.
باید مرزهای بین دانشآموزان و معلمان، مدیران و اولیا و مربیان شکسته شود
وی با تاکید بر اینکه باید مرزهای بین دانشآموزان و معلمان، مدیران و اولیا و مربیان شکسته شود، افزود: همه وجود و قلب دانشآموزان باید وارد معرکه تعلیم و تربیت شود، در غیر این صورت راه به جایی نخواهیم برد.
قائدیها تاکید کرد: اگر به آیندهنگری و به پدیده جهانی شدن توجه داشته باشیم باید مرزها شکسته شود؛ همچنین باید از تمام ظرفیتهای انسانی و توانمندی دانشآموزان استفاده کنیم و دانشآموزان را در فرایند تعلیم و تربیت درگیر کنیم.
وی با تاکید بر لزوم توجه به هنر، زیبایی و خلاقیت در مدارس استان اصفهان ابراز داشت: باید اجازه دهیم دانشآموزان در مدارس ابتدایی کودکی کنند و مهارتآموزی، تاکید بر ارزشهای انسانی، عشق ورزیدن و صلح را فرا گیرند.
نظر شما