۱۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۱:۲۳

فرکی و سجادی دستیاران شاهرخی/ ایراندوست و جوشش از پاس جدا شدند

فرکی و سجادی دستیاران شاهرخی/ ایراندوست و جوشش از پاس جدا شدند

پس از انتصاب همایون شاهرخی به عنوان سرمربی تیم فوتبال پاس تهران،حسین فرکی و حمید سجادی به عنوان دستیاران وی در این تیم فعالیت خواهند کرد.

به گزارش خبرنگارمهر، بنا به تصمیم هیات مدیره باشگاه پاس مجید جلالی از سمت سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه عزل شد و از روز گذشته جای خود را به همایون شاهرخی داد.

شاهرخی در بدو فعالیت در تیم پاس حسین فرکی را به عنوان دستیار اول خود انتخاب و حمید سجادی را جانشین سعید جوشش مربی دروازه بانان این تیم کرد. از بین اعضاء کادر فنی تیم فوتبال پاس تهران علاوه بر مجید جلالی و سعید جوشش نصرت ایراندوست نیز از سمت خود کناره گیری کرده است. از جمع مربیان پاس تنها بهمن صالح نیا در کنار همایون شاهرخی و دستیارانش تحت عنوان مربی بدنساز به کار خود ادامه خواهد داد.

صبح امروز در محل باشگاه پاس مراسم معارفه همایون شاهرخی برگزار شد و این تیم نخستین جلسه تمرینی خود را با مربیان جدید برگزار کرد.

کد خبر 415025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha