به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید محمد صاحبکار با اشاره به امکان استقرار شرکتهای دانش بنیان در محدوده مسکونی شهر تهران گفت: بر اساس تفاهم نامه معاونت علمی ریاست جمهوری با شهرداری تهران، شرکتهای دانش بنیان فعال در شهر تهران میتوانند در صورت کسب شرایط لازم، دفاتر خود را در اماکن مجاز مسکونی مستقر کند.
صاحبکار گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ درخواست در این رابطه به دبیرخانه کارگروه ارزیابی شرکتهای دانش بنیان رسیده که به شهرداری تهران ارسال شده است.
وی ادامه داد: مجوز استقرار در مکانهای دارای کاربری مسکونی، به معنای تغییر کاربری ملک مورد نظر نبوده و تنها امکان ادامه فعالیت در اماکن مسکونی برای این شرکتها وجود خواهد داشت.
رئیس امور شرکتها و موسسات دانشبنیان درباره شرایط ارائه درخواست استفاده از این تسهیلات، گفت: شرکتهای متقاضی، در زمانی که با اخطاریه رسمی از سوی شهرداری تهران مواجه شوند، میتوانند تقاضای خود را برای استفاده از این مزایا به دبیرخانه کارگروه ارائه دهند و در غیر این صورت نیازی به طی مسیر فوق نخواهد بود.
دبیر کارگروه ارزیابی شرکتهای دانش بنیان بیان کرد: استقرار شرکتهای دانش بنیان صرفا در کاربری مسکونی واقع در پهنه های کار و فعالیت و مختلط (پهنه های M و S) که دارای شاکی خصوصی یا آراء کمیسیون های ماده صد نباشد (مشابه دفاتر مهندسی) مجاز است، البته داشتن پایان کار برای ملک مورد درخواست الزامی است.
عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری ادامه داد: پرونده شرکتهای متقاضی در معاونت علمی و فناوری بررسی شده و پس از تایید اولیه، اطلاعات مکانی شرکت به شهرداری منطقه مربوطه ارسال خواهد شد و در نهایت شهرداری منطقه، ارزیابی نهایی را انجام خواهد داد.
عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری تصریح کرد: با شهرداران سایر کلانشهرها نیز مکاتباتی برای اجرای این مزایا انجام شده و امید است با مساعدت شهرداری های ذیربط، این مزایا به کل کشور تسری یابد.
نظر شما