۱۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۰۲

در همایش مدیران کل زندان های کشور عنوان شد:

بیش از 40 درصد خودروهای مسافربری و باربری فاقد بیمه نامه است

مدیرعامل ستاد دیه گفت: 800 هزار راننده حمل مسافر و 500 هزار راننده حمل بار در کشور فعالیت می کنند و این در حالی است که بیش از 40 درصد آنان فاقد بیمه نامه خودرو هستند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید اسدالله جولایی در گردهمایی ستادهای دیه که با حضور مدیران کل زندان های سراسر کشور و به منظور بررسی نحوه تبیین شیوه نامه اعطای وام قرضه الحسنه بانک ملت به زندانیان نیازمند بدهکار در جرائم غیر عمد برگزار شد ، گفت: به منظور جلوگیری از تردد خودروهای فاقد بیمه رئیس قوه قضائیه طی نامه ای به وزیر کشور خواستار توقف این خودروها شده است همچنین در این راستا تلاش و توافقاتی صورت گرفته تا تعداد خودروهای فاقد بیمه نامه به صفر برسد.

وی به افزایش تعداد زندانیانی که به دلیل مسائل مالی و جرائم غیر عمد در زندان ها بسر می برند اشاره کرد و افزود: در برخی استان ها افرادی هستند که بین 70 تا 150 میلیون تومان به دلیل مسائل مالی بدهکار هستند و سال ها است که در زندان بسر می برند.

مدیرعامل ستاد دیه کشور در ارتباط با نحوه اعطای وام قرضه الحسنه بانک ملت به زندانیان نیازمند بدهکار گفت: پیش بینی شده تا یک گروه تحقیق وضعیت خانوادگی زندانیان را مورد بررسی قرار دهد و وام قرض الحسنه فقط در اختیار زندانیانی که از لحاظ مالی وضعیت مناسبی ندارند ، قرار گیرد.

وی به تحقیق صورت گرفته در میان یک هزار و 25 زندانی که به جرم قتل و یا صدمه غیر عمدی ناشی از تصادفات در زندان های آذبایجان شرقی ، اصفهان ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهار محال بختیاری ، خراسان شمالی ، خوزستان ، سمنان ، قم ، کردستان ، کرمانشاه ، کرمان ، کهیکیلویه و بویر احمد ، گلستان و مرکزی بسر می برند اشاره کرد و افزود: بررسی ها نشان داده از این تعداد 683 زندانی فاقد بیمه نامه بوده اند.

جولایی ، به کمک و مساعدت مردم در آزادی زندانیان نیازمند اشاره کرد و گفت: در 101 جشن گلریزان در حدود 4 میلیارد تومان مردم به زندانیان نیازمند کمک کرده اند.

کد خبر 415045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha