پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۱۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۳:۵۳

معاون وزیر نفت و گازطبیعی پاکستان:

توافق نهایی بر سر خط لوله گاز ایران نزدیک است

توافق نهایی بر سر خط لوله گاز ایران نزدیک است

معاون وزیر نفت و گازطبیعی پاکستان اعلام کرد اسلام‌آباد معتقد است در نشست سه‌جانبه آتی در تهران، سه کشور ایران، هند و پاکستان بر سر قرارداد خط لوله گاز به "اجماع" می‌رسند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از داون، "احمد وقار" اظهار داشت: سه کشور ایران، هند و پاکستان فرصت و مجال کافی برای رسیدن به توافق نهایی و اجماع بر سر گزارش شرکت مشاور "گافنی کلاین" درباره مکانیسم قیمت‌گذاری گاز صادراتی ایران را دارند.

وی با بیان این که پاکستان انتظار دارد در اجلاس سه‌جانبه آتی در تهران توافق کلی درباره مسئله چالش‌برانگیز قیمت گاز صورت پذیرد، تصریح کرد که اسلام‌آباد به این مسئله خوشبین است و مکانیسم پیشنهادی شرکت گافنی را رد نکرده است.

معاون وزیر نفت و گازطبیعی پاکستان اضافه کرد: از آنجا که پروژه خط لوله گاز ایران (خط لوله صلح) پروژه بسیار ارزشمندی است، چارچوب توافق‌نامه، جزئیات ساختار، و مسیر خط لوله باید هر چه‌ سریع‌تر نهایش شده و کار ساخت آن آغاز شود.

وی اظهار داشت: حدود 1400 کیلومتر از این خط لوله تا سال 2010 ساخته خواهد شد زیرا در این بخش مشکل تامین مالی وجود ندارد و شماری از سرمایه‌گذاران بین‌المللی آماده تامین مالی این پروژه هستند.

کد خبر 415147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha