به گزارش خبرنگار مهر، لاو سال 2005 فیلم سینمایی "آخرین نشانه" را بر اساس فیلمنامه ای از ران بیس و هایدران شیلیف جلو دوربین برد. این فیلم محصول مشترک انگلستان، کانادا و فرانسه به مدت 91 دقیقه است و در آن اندی مکداول، تیم راث، ساموئل لی بیهان و مارگات کیدر ایفای نقش کرده اند.
داستان "آخرین نشانه" درباره کتی مک فارلین است که همراه سه فرزندش در خانه ای بزرگ در حومه شهر زندگی می کند. همسر کتی چند سال پیش در حادثه رانندگی کشته شده است. کم کم اتفاقاتی عجیب و غیرعادی در اطراف او رخ می دهد. اواسط شب صدای زنگ تلفن را می شنود، برخی اشیاء گم می شوند و سپس در جاهای عجیبی پیدا می شوند. او همچنین هر جا می رود همسر مرده اش را می بیند. همسر کتی مردی بدزبان و تندخو بوده و کتی به این نتیجه می رسد که او برگشته است.
فیلم "آخرین نشانه" فردا شب 12 آذر ماه از برنامه سینما و ماوراء پخش می شود و دکتر بنی اردلان و دکتر اکبر عالمی کارشناسان برنامه هستند.
نظر شما