۱۲ آذر ۱۳۸۵، ۱۳:۱۲

رئیس شورای عالی بانک‌ها:

بانک‌ها با مخلوط شدن سود و عملیات ربوی با مشکل مواجه می‌شوند

بانک‌ها با مخلوط شدن سود و عملیات ربوی با مشکل مواجه می‌شوند

داوود زارع اسکندری با طرح سئوالاتی همچون چرا شایعه ربوی بودن عملیات بانکی وجود دارد و بسیاری از علما و مراجع، بانکداری ایران را شبه ربوی می‌دانند، مطرح کرد: چنانچه سود و بهره با عملیات ربوی در بانک‌ها مخلوط شود، تمام اقدامات و برنامه‌های بانکی با مشکل مواجه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شورای عالی بانک ها در اولین نشست تخصصی سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی تحت عنوان روابط عمومی ها ، بانکداری و بیمه، گفت : بر اساس یک نظریه جامعه شناسی، تغییر نگرش‌های اقتصادی و سیاسی مردم چندان مشکل نیست و حتی با یک انقلاب می توان استقلال سیاسی و اقتصادی را ایجاد کرد، اما کسب استقلال فرهنگی به دلیل ریشه داشتن در باورهای مردم بسیار دشوار است.

داوود زارع اسکندری با تاکید برایجاد یک تحول و دگرگونی درسیستم بانکی و سازمان های دولتی، گفت : این وظیفه بر عهده سیستم روابط عمومی است.

وی با بیان این که تعریف سیستم بانکی از دید روابط عمومی ها تنها تبلیغ برای جذب حساب های قرض الحسنه یا پرداخت جواز در صورت افتتاح حساب است، تصریح کرد: این در حالی است که وظیفه روابط عمومی بانک ها، آشنا کردن مردم با خدمات بانکی است.

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به انتقادات مردم نسبت به عملکرد سیستم بانکی ، بی اطلاعی مسئولین اصلی نظام ازکارکرد بانک های کشورو نقد و انتقاداتی که نسبت به کارکنان بانکی که بیشترین راندمان کاری و سختی بخش کارهای بانکی را برعهده دارند گفت : این اتهامات و انتقادات به دلیل عدم اطلاع رسانی صحیح و به موقع به مردم است، که تمامی این وظایف بر عهده روابط عمومی ها می باشد.

به گفته وی، بالاترین خدمات سیستم بانکی که خارج از اراده مدیران بانکی است، توسط شعب و کارکنان آنها انجام می گیرد که به دلیل عدم یک تعریف مناسب و جامع برای وظایف آنها توسط روابط عمومی ها در حق آنها اجحاف می شود.

اسکندری گفت : چنانچه در حوزه خدمات بانکی به طور واضح و شفاف اطلاع رسانی دقیق توسط روابط عمومی ها صورت گیرد، بسیاری از مشکلات بانک ها در جامعه حل می شود.

وی با تاکید بر زبان شناسی تبلیغ و شناخت موضوع و تحلیل و انتقال آنها به دیگران، گفت : بانک ها وروابط عمومی آنها باید یک تعریف جامع از بانکداری بدون ربا ،مقایسه بانکداری قبل و بعد از انقلاب و تسهیلات بانکی برای استفاده کنندگان داشته باشند.

رئیس شورای عالی بانک ها با بیان این که مردم تفاوت بین بانکداری بدون ربا وربوی نمی دانند، این سوال را مطرح کرد که چرا شایعه ربوی بودن بانکداری وجود داردو بسیاری ازعلما ومراجع  بانکداری ایران را شبه ناک می دانند.

وی اضافه کرد: چنانچه سود و بهره با عملیات ربوی در بانک ها مخلوط شود، تمام اقدامات و برنامه های بانکی با مشکل مواجه می شود و این وظیفه و رسالت روابط عمومی است که تعریفی جامع از این موارد داشته باشد و این مسائل را برای مردم بازگو کند. 

کد خبر 415552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha