به گزارش خبرنگار مهر، محمد امینی بعدازظهر یکشنبه، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری جشنواره بسیج اساتید در استان اظهار داشت: این جشنواره مدیون افکار بسیجی است که در راستای حوزه اقتصاد مقاومتی برای رفاه حال استانها و تولید ثروت از طریق پژوهش در دانشگاههای استان مازندران در قالب صنعت شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه در این جشنواره برخلاف دیگر جشنوارهها فراخوان مقاله وجود نداشت: افزود: فراخوان ثبت مدارک در طول سه سال گذشته وجود داشت و معیار تمام دانشگاههای استان مازندران قرار گرفته است.
امینی با بیان اینکه فعالیتها در قالب چهار محور درخواست شده، افزود: در محور اول، آثار برجسته پژوهشی در چهار زیرگروه فنی و مهندسی، علوم پایه و کشاورزی و علوم انسانی مبنای بررسی عملکردهای پژوهشی و برمبنای آیین نامه ارتقای وزراتخانه صورت گرفته است و نمره براساس سند یکسان صورت گرفته است.
مسئول علمی این جشنواره افزود: برای ارزیابی پروندهها در کارگروههای مختلف از اعضای هیئت علمی منتسب به هر کار گروه انتخاب شده است.
وی ادامه داد: در راستای تحقق هدفمند کردن جشنواره آتی، چهارکارگاه آموزشی را مبنای کار قرار دادیم؛ تحت این عنوان که "چه چالشهایی در استان وجود دارد" تا شاید بتوانیم با واکاوی و پژوهش مسئله پسماند را حل کنیم و با بکار گرفتن صنایع تبدیلی و بازچرخانی و دیگر صنایع، این معضل را به فرصتی برای اشتغالزایی و سرمایه در جامعه تبدیل کنیم.
امینی، محور دوم را فناوری نانو در محیط زیست نام برد و افزود: هرچند ما در استانی با مسئله خوب محیط زیست به سر میبریم ولی به علت بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی در استان این امکان را نداریم تا پسماند را مانند مناطق مرکزی کشور دفن کنیم و اگر به این مسله پرداخته نشود، آلودگی آب و هوا و خاک گریبانگیر خواهدشد و لازم است که در چند سال آینده با تکنولوژی جدید این مشکل را برطرف سازیم.
وی با اشاره به پدیدههای زیست محیطی در بحران آب کشاورزی در چند سال اخیر، اظهار داشت: بحران آب و امنیت غذایی، سومین کارگاه آموزشی این جشنواره خواهد بود که با توجه به کمی بارش در سالهای اخیر میتواند مشکلات عدیدهای را به وجود آورد.
مسئول علمی جشنواره گفت: چهارمین محور این کارگاهها، اخلاق حرفهای موضوعی در پژوهش است که مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
امینی با تأکید بر اینکه مشکلات فعلی و آتی باید در دانشگاهها بیان تا چالشها بررسی شود، افزود: هزینههای هنگفتی که صرف پایاننامهها میشود باید در راستای کمک به جامعه صورت بگیرد.
نظر شما