به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری زنجان، اسدالله درویش امیری در جلسه شورای هماهنگی دانشگاه های استان، با اشاره به اینکه نیروی انسانی مورد نیاز مناطق مختلف کشور، متفاوت است، اظهار کرد: حرکت دانشگاه های استان باید به سَمتی باشد که دانشجویان، بار علمی خود را مرتبط با رشته های مورد نیاز بخش خصوصی آن منطقه، تربیت کنند.
وی ادامه داد: میتوان با استفاده از ظرفیت دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی، به دانشگاه ها کمک کرد تا دانشجویان، واحدهای عملیاتی مورد نیاز را در آن دستگاه ها بگذرانند.
درویش امیری با تاکید بر احصاء رشته های مورد نیاز در بخش های فنی و مهندسی، صنعت و سایر حوزه ها، عنوان کرد: برای تحقق این امر و افزایش تجربه عملی دانشجویان، باید با تعامل با یکدیگر، در یک مسیر، گام برداشت تا در آینده بتوان با اطمینان خاطر، امور اجرایی کشور را به فارغالتحصیلانی سپرد که دارای تجربه کافی و لازم در زمینه های مختلف باشند.
وی با بیان اینکه شورای هماهنگی دانشگاههای استان با هدف تعامل بین دانشگاهها و ارتباط آنها با بخشهای اجرایی تشکیل شده است، ادامه داد: وجود بیش از سه هزار و ۵۰۰ عضو هیئت علمی و ۳ دانشگاه معتبر در استان که دارای رتبههای برتر در لیست بهترین دانشگاههای بینالمللی و کشوری هستند، ظرفیت بسیار مطلوبی برای نقش آفرینی مؤثر و پر رنگ دانشگاههای استان در بحث اقتصاد مقاومتی ایجاد کرده است.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه علیرغم ظرفیت بالای استان در ارائه خدمات فنی و مهندسی، صادرات این بخش در حد پایینی قرار دارد، ابراز کرد: در این خصوص، دستگاههای اجرایی و دانشگاهها باید با برگزاری جلسات مستمر و گفتگوهای همسو، ضمن کاهش فاصلهها و سرویس دهی مشترک به بخش خصوصی، در تقویت این حوزهها تلاش کنند؛ چراکه بسیاری از کشورهای دنیا متقاضی دریافت خدمات فنی و مهندسی، بهداشت و درمان و امور ساختمان از کشور ما هستند.
درویش امیری، تأسیس شرکتهای دانش بنیان برای ایجاد اشتغال و توسعه استان را ضروری دانست و اضافه کرد: خواسته مسئولان از شرکتهای دانشبنیان، ایجاد اشتغال است؛ چراکه در این خصوص، وظیفهای بر دوش دانشگاهها نیست.
نظر شما