سید قباد وزیری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج گفت: اولین مشکل این قانون اجرا نشدن آن است و بسیاری از سازمان ها و نهادها هیچ تعهدی نسبت به اجرای آن احساس نمی کنند.
وزیری خاطر نشان کرد: در صورت اجرای قانون استخدام سه درصد از معلولان در ادارات و سازمانها ،بخش اعظمی از دغدغه معیشتی این افراد حل خواهد شد.
وی افزود: به عنوان نمونه در حال حاضر در بهزیستی کرج بیش از سه درصد معلول نابینا ، ناشنوا و معلول جسمی و حرکتی استخدام شده اند اما این قانون در سایر سازمان ها و نهادها به غیر از مخابرات رعایت نمی شود.
وزیری تصریح کرد:حتی درصورتی که این قانون رعایت شود از آنجا که استخدام در سیستم های اداری و غیر اداری مخصوص کارشناسان و تحصیل کردگان است درصد ناچیزی از معلولان می توانند در قالب این قانون استخدام شوند.
وی یادآور شد: درصد اندکی از معلولان دارای تحصیلات عالیه و دانشگاهی هستند و یکی از نقائص این قانون همین مورد است که تبصره خاصی برای سطح تحصیلات معلولان قائل نشده است.
این مسئول ادامه داد : حتی اگر هم اکنون آماری از تعداد معلولان شاغل کرجی بخواهند بهزیستی این آمار را ندارد زیرا تعداد معلولان شاغل کرجی ناچیز است و بهزیستی شهرستان کرج هیچ گونه آماری از تعداد معلولین شاغل خود در دست ندارد.
وزیری اظهار داشت: تنها از وضعیت کاری 200 نفر سرپرست خانوار معلول که مستمری بگیر بهزیستی هستند اطلاع داریم ولی از آنجا که این مورد در طرح سرشماری نفوس عنوان شده است تا اردیبهشت سال آینده آمار مشخصی از این قشر خواهیم داشت.
معاون توان بخشی بهزیستی کرج تاکید کرد: بخش هایی از قانون استخدام 3 درصد معلولان در ادارت و بخش های دولتی نیازمند بازنگری است در غیر این صورت این قانون از حد کاغذ و نوشته فراتر نخواهد رفت و معلولان همچنان از مزایای قانونی خود بی بهره می مانند.
نظر شما