گزارش مهر از کنگره سراسری جریان حکمت ملی؛

ورود رسمی «حکمت ملی» به کارزار انتخابات/ «حکمت» جریانی ملی

ورود رسمی «حکمت ملی» به کارزار انتخابات/ «حکمت» جریانی ملی

جریان حکمت ملی عراق از امروز با انتخاب هیات رئیسه و اعضای دفتر سیاسی رسما وارد کارزار انتخابات پارلمانی عراق شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به بغداد، جریان حکمت ملی عراق امروز (شنبه) با برگزاری کنگره سراسری رسما و قانونا وارد کارزار انتخابات پارلمانی عراق شد.

براساس قانون تشکیل احزاب در عراق هر حزب یا جریانی برای ثبت رسمی فعالیت خود و حضور در انتخابات باید روندی را که پارلمان این کشور به صورت قانون مصوب کرده است، طی کند. حزب «حکمت ملی» نیز با برگزاری کنگره ای با حضور بیش از هزار و ۳۰۰ نفر به صورت رسمی و با نظارت دولت عراق هیأت رئیسه خود را با رای گیری انتخاب کرد.

از جمله نکات مهم حضور ۷۰ درصدی جوانان و همچنین حضور قومیت ها و طوائف مختلف از شیعه، سنی، کرد و... در این کنگره بود.

رئیس کنگره سراسری در این مجمع شیخ حمید ساعدی بود و در ابتدا اساسنامه جریان حکمت ملی و همچنین و برنامه سیاسی جریان با اکثریت آرا به تصویب رسید.

همچنین شرکت کنندگان در این کنگره سید عمار حکیم را با اکثریت آرا به عنوان رئیس جریان برگزیدند و در ادامه شیخ حمید معلای ساعدی، لیلا خفانجی، ایمن البلداوی و زهرا الصدر و ثامر الطاعی با رای اکثریت به عنوان هیأت رئیسه جریان انتخاب شدند.

همچنین سید محسن الحکیم، عبد الحسین عبطان، حمید معلة الساعدی، رضا جواد تقی، رعد الحیدری، صلاح العرباوی، جواد البزونی، لیلی الخفاجی، احسان الفضلی، عزیز العگیلی، فادی الشمری، محمد جمیل المیاحی، نوفل ابو رغیف، حسن خلاطی، ، بلیغ ابو گلل، حبیب الطرفی، فالح الساری، احمد الفتلاوی، زهراء الصدر، احلام الحسینی، هدی البهادلی، سالم المسلماوی، اجراء التمیمی و هدی جلیل با رای اعضای جریان حکمت ملی به عنوان اعضای دفتر سیاسی انتخاب شدند.

در بخش دوم این کنگره بعد از صحبت های نمایندگان کمیسیون ها بیانیه پایانی کنگره قرائت شد و پس از آن سید عمار حکیم در سخنانی به اعلام سیاست ها و خط مشی جریان حکمت ملی پرداخت.

حکمت ملی جریانی فراحزبی

سید عمار حکیم در سخنانی اظهار داشت: جریان ما یک جریان ارزشی است که به اصول اسلامی، ملی و تاریخی اصیل خود و مکتب اهل بیت پایبند است.

وی با بیان اینکه جریان حکمت ملی یک جریان ملی است که ایمان دارد به تعدد و در نظر گرفتن همه طبقات  ملی و همه شمول بودن، ادامه داد: حکمت ملی یک جریان فراحزبی است و در را برای همه باز گذاشته است و تنگ نظر نیست.

رئیس جریان حکمت ملی تصریح کرد: جریان حکمت ملی به ضرورت اینکه جوانان عادلانه در رهبری سیاسی جامعه حضور داشته باشند ایمان دارد.

حکیم افزود: آغاز جریان حکمت ملی امروز نیست بلکه ۱۰۰ سال پیش که سید محسن حکیم به جنگ انگلیس ها رفت این جریان آغاز شد.

وی با تاکید بر اینکه این جریان یک جریان ملی عراقی است که میخواهد یک دولت مدرن و عادل بر اساس هویت اسلامی و عدالت اجتماعی و پیشرفت اقتصادی ایجاد کند، گفت: ایمان داریم به اینکه آنهایی که توانایی مدیریت دارند باید در حزب و جایگاه های دولتی قرار بگیرند.

رئیس جریان حکمت ملی تاکید کرد که جریان حکمت ملی جریان خدمت به مردم است و ملتی که به آن خدمت نکنیم لیاقت نمایندگی آن را نداریم. کسی که بیشتر به مردم خدمت کند به عمار نزدیک تر خواهد بود.

حکیم شعار این دوره از کنگره را «العراق اولأ» اعلام و تصریح کرد: اولویت عراق است نه حزب و جریان.

کمک های ایران به عراق

وی همچنین در خصوص روابط با ایران اظهار داشت: روابط با جمهوری اسلامی ایران به حکم همسایگی و روابط عمیق فرهنگی و مصالح ملی و سیاسی دو کشور و همچنین وجود طولانی ترین مرز بین عراق و یک کشور همسایه حکم می کند که روابط گسترده و استراتژیکی با ایران داشته باشیم.

حکیم  ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به مردم و دولت عراق از سال ۲۰۰۳ کمک های بسیار زیادی داشته است. در تحولات سیاسی و امنیتی عراق کمک های زیادی به این کشور و این ملت کرده است و بر همین اساس روابط عراق و جمهوری اسلامی ایران استراتژیک است.

رئیس جریان حکمت ملی عراق همچنین با تاکید بر حفظ وحدت در عراق تصریح کرد که هیچ کشور حق دخالت در امور داخلی عراق را ندارد.

کد خبر 4161123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha