محسن باقرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان این مطلب افزود : دستگاه های دولتی و موسساتی که با استفاده از امکانات دولتی کتاب به چاپ می رسانند را نمی توان ناشر حرفه ای دانست ، زیرا چندین فاکتور در کار نشر حرفه ای وجود دارد که در کار این ناشران دیده نمی شود .
وی افزود : موسسات دولتی یا وابسته به دولت ممکن است در کنار دیگر فعالیت های اقتثصادی که انجام می دهند در طول سال کار نشر هم انجام دهند و مثلا چندین عنوان کتاب هم به چاپ برسانند اما باید توجه داشت که نشر کتاب اصلی ترین فعالیت آنها محسوب نمی شود و این تنها جرئی از فعالیت های اقتصادی است که صورت می دهند .
محسن باقر زاده در ادامه یادآور شد : ناشر حرفه ای به این دلیل که تنها از این راه اموراتش را می گذرداند پس به شرایط فعالیت اقتصادی هم توجه می کند و سعی می کند به گونه ای فعالیت کند که حیات موسسه اش به خطر نیافتد .
این ناشر خاطرنشان کرد : ناشر حرفه ای بعد از گذشت ده سال باید به فکر ترجمه مجدد آثار منتشر شده قدیمی اش باشد . ناشر حرفه ای کسی است که ذهنیت فرهنگی داشته باشد و با این ذهنیت است که ناشر برای کتاب دل می سوزاند ، یک ناشر واقعی و حرفه ای کارهای ترجمه را بعد از گذشت یک دهه دوباره ترجمه می کند .
وی تصریح کرد : یک ناشرحرفه ای کسی است که بدون فکر قبلی و انتخاب دست به چاپ کتاب نمی زند ، ناشر حرفه ای معمولا کتاب سفارش می دهد و در هر حوزه ای که فعالیت می کند به طور تخصصی کتاب منتشر می کند .
نظر شما