اکبر رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن قدردانی از فعالیت های میراث فرهنگی در زمینه ثبت درختان کهنسال این بخش به عنوان آثار طبیعی ملی اظهار داشت: دو اصله درخت گردوی روستای یارود پارسال به عنوان کهنسال ترین و بزرگترین درخت گردوی کشورثبت ملی شد.
وی در ادامه با اشاره به وجود درختان کهنسال بسیار در روستاهای مختلف بخش الموت غربی شناسایی و معرفی این درختان به میراث فرهنگی به منظور ثبت در زمره آثار ملی را از جمله برنامه های پیش بینی شده در این بخش اعلام و اضافه کرد: تا کنون هشت اصله از درختان بخش الموت غربی ثبت ملی شده است که از این تعداد دو اصله آن گردو، چهار اصله آن چنار و دو اصله آن ارس است.
بخشدار الموت غربی در بخش دیگری از سخنانش وجود بقعه امامزاده علی اکبر روستای یارود را به عنوان جاذبه زیارتی این منطقه اعلام و تصریح کرد: با توجه به فرهنگ اصیل عزاداری و سنت های محلی در گرامیداشت ایام ماه محرم و صفر هر ساله هزاران نفر از مناطق مختلف برای شرکت در مراسم ماه محرم به این روستا مسافرت می کنند.
رحمتی مراسم سنگ جوش روستای عباسک و باغهای فندق و مزارع گل گاوزبان در روستاهای سفید آب، کلمین، عباسک، گرمک، کلایه و یارود را از دیگر جاذبه های گردشگری این منطقه بر شمرد و گفت: غار و آبشار روستای سفید آب و درخت ارس کهنسال روستای کلایه از جمله مناظر گردشگری است که زمینه جذب طبیعت گردان را از مناطق مختلف به این منطقه دارد.
بخشدار الموت غربی ابراز امیدواری کرد:با توسعه زیرساخت های گردشگری از جمله بهسازی راه ها و ایجاد اقامتگاه های محلی زمینه افزایش جذب گردشگران دراین منطقه فراهم آید.
بخش الموت غربی حد فاصل بین شهرستان قزوین از سمت جنوب و استان های مازندران و گیلان به ترتیب از سمت شمال شرق و شمال غرب از جمله مناطق مستعد گردشگری در استان قزوین است که به دلیل قرار گرفتن در رشته کوه های البرز و برخورداری از چشمه ساران، کوه های مرتفع، باغ های گیلاس، زغال اخته، فندق، گردو و خرمالو و شالیزار های حاشیه شاهرود دارای ظرفیت های گردشگری طبیعی مناسبی است و قلعه لمبسر به عنوان بزرگترین قلعه اسماعیلیه در شمال شهر رازمیان به عنوان مرکز بخش الموت غربی قرار گرفته است.
نظر شما