افشین خوش گوار در گفت وگو با خبرنگار مهر به شاخص های ارزیابی فنی بخش مسابقات دانش آموزی فدارسیون دانش آموزی و وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت:جمعیت دانش آموزی، سرانه فضای ورزشی، تعداد دبیران متخصص تربیت بدنی از جمله شاخص های ارزیابی فنی بخش مسابقات دانش آموزی است.
وی با بیان اینکه براساس شاخص های مذکور کردستان در گروه الف قرار گرفت، عنوان کرد: استان های گروه الف متشکل از کردستان، آذربایجان غربی، زنجان، قم، قزوین، ایلام، سمنان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، چهارمحال بختیاری و کهکیلویه و بویراحمد است.
وی اضافه کرد: با توجه به اتمام مسابقات دانش آموزان کشور نتایج ارزیابی های فنی هم اعلام شد که بر این اساس کاروان ورزشی کردستان با یک هزار و ۱۸۸ امتیاز موفق به کسب رتبه اول این گروه شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان افزود: در مسابقات تابستان ۹۶ پس از برگزاری مسابقات استانی و اردوهای آماده سازی ۵۳۱ دانش آموز در قالب ۴۸ تیم ورزشی در مقاطع مختلف تحصیلی دختران و پسران به مسابقات کشوری اعزام شدند.
خوشگوار عنوان کرد: خوشبختانه با تلاش همه دست اندرکاران ضمن افزایش ۳۲ درصدی مجموع امتیازات نسبت به سال گذشته، کسب ۶۸ مدال رنگارنگ رشته های مختلف و نیز قهرمانی تیم های فوتسال متوسطه دوم، ورزش های زورخانه ای متوسطه اول و دوم، عنوان سوم تیم دوومیدانی و بدمینتون، چهار کاپ اخلاق و ۱۴ مقام چهارم تا هشتم در بخش تیمی، منجر به قهرمانی استان در گروه الف استان های کشور شد.
خوش گوار با اشاره به اینکه حفظ و تثبیت رتبه یک رقمی استان هدف اصلی این معاونت در این بخش بوده است، گفت: علی رغم اینکه نتایج استان ها را براساس گروه بندی سه گانه اعلام کردند و این نتایج ملاک ارزیابی عملکرد خواهد بود.
وی ادامه داد: اما امتیازات و آمارها نشان می دهد که خوشبختانه هدف مدنظر همان تثبیت رتبه تک رقمی استان در مجموع استان های کشور محقق شده است و حتی در بخش پسران با درخشش فوق العاده تیم های این بخش، کردستان در رده پنجم کشور ایستاده است.
معاون تربیت بدنی با اشاره به این نکته که مسابقات یکی از بخش ها ی پرمخاطب و مهم در ورزش دانش آموزی است، بیان کرد: در سه سال گذشته تلاش شده با برنامه ریزی های لازم عملکرد و نتایج این بخش ارتقا یابد که که رشد جایگاه استان از رتبه ۲۸ سال ۹۲ به رتبه هشتم در سال ۹۵ و تثبیت جایگاه تک رقمی استان در مسابقات سال ۹۶ گویای موفقیت قابل قبول در این بخش است.
خوش گوار افزود: امکانات سخت افزاری و در کل سرانه فضای ورزشی یکی از آیتم های تعیین کننده و تاثیرگذار در تحقق اهداف این بخش است.
وی بیان کرد: با وجود آن که سرانه فضای ورزشی سرپوشیده و روباز آموزش و پرورش استان در حدود ۱۲/. مترمربع است و کردستان در رتبه ۲۷ کشور قرار دارد اما با استفاده بهینه از فضاهای موجود و تعامل با اداره کل ورزش و جوانان و هیئت های ورزشی بخش قابل توجهی از کمبودهای این بخش پوشش داده شده است.
وی از برگزاری منظم مسابقات استانی، اردوهای آماده سازی، بازی های تدارکاتی و اعزام هدفمند تیم های استان به عنوان دیگر عوامل موثر در مسابقات کشوری نام برد و گفت:با توجه به اینکه مسابقات یکی از بخش های مکمل درس تربیت بدنی است، در سال تحصیلی جاری سعی خواهد شد با اجرای کامل طرح مدرسه قهرمان، مدیران مدارس و انجمن اولیاء و مربیان را با برنامه های ورزشی که نقش ویژه ای در سلامت جسمانی و روحی و روانی داشن آموزان دارد، همراه کنیم.
وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت و پتانسیل مدیران و اولیاء می تواند در تحقق اهداف تربیت بدنی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش موثرواقع شود.
نظر شما