به گزارش خبرنگار مهر، علی هادی چگنی در نشست با خبرنگاران با تشریح لایحه بودجه سال ۹۷ در سخنانی اظهار داشت: تلاش برای برقراری عدالت اجتماعی، کاهش فقر مطلق، و همچنین افزایش بهبود حوزه سلامت ازجمله محورهای مهم لایحه بودجه سال ۹۷ بوده است.
وی با اشاره به اصلاحات ساختاری لایحه بودجه ۹۷ بیان داشت: توجه ویژه به عدالت اجتماعی، توجه ویژه به حوزه تولید و اشتغال، توجه ویژه به موضوع صادرات غیرنفتی از دیگر محورهای مهم لایحه بودجه سال ۹۷ است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان میزان بودجه پروژههای عمرانی که در لایحه بودجه ۹۷ پیشبینیشده است را ۱۲۶ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: اصلاح فرآیند تصویب، اصلاح فرآیند اجرا، استقرار بودجهریزی بر مبنای عملکرد، افزایش شفافیت و انضباط بودجهای نیز از دیگر محورهای مهم و اساسی لایحه بودجه ۹۷ بوده است.
چگنی حرکت به سمت تمرکززدایی را یکی دیگر از محورهای مهم لایحه بودجه ۹۷ برشمرد و تصریح کرد: ایجاد ۹۸۰ هزار فرصت شغلی از دیگر محورهای لایحه بودجه ۹۷ بوده که بیشترین سهم اشتغال کشور در لایحه بودجه به بخش صنعت اختصاص پیداکرده است.
وی با اشاره به تقسیمبندی پروژههای عمرانی تملک دارایی و سرمایهای دولت در لایحه بودجه ۹۷ تصریح کرد: درمجموع ۷۱ هزار پروژه نیمهتمام در کشور وجود دارد که از این تعداد شش هزار مورد پروژه ملی و ۶۵ هزار مورد نیز پروژههای استانی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان با اشاره به پیش بینی اقتضائات واگذاری پروژهها و مشارکت با بخش خصوصی در این رابطه بیان داشت: تخصیص اعتبارات پروژههای مشارکتی و عمومی و کاهش فقر مطلق از دیگر اولویتهای بودجه سال ۹۷ به شمار میآید.
چگنی با اشاره به پیگیریهای مدیریت ارشد لرستان و همچنین سایر دستگاههای این حوزه برای گرفتن سهم لرستان از بودجه سال ۹۷ تصریح کرد: با توجه به پیگیریها صورت گرفته وضعیت بودجه لرستان در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ افزایش پیداکرده است
نظر شما