پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۹

شاعر و نویسنده معاصر ایرانی:

شعر ثروت اصلی کشورهای فارسی زبان است

شعر ثروت اصلی کشورهای فارسی زبان است

قزوین- شاعر و نویسنده معاصر ایرانی گفت: شعر فارسی ثروت و سرمایه اصلی کشورهای فارسی زبان است که باید برای حفظ و تقویت آن تلاش کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر؛ علیرضا قزوه در نشستی که با عنوان «هوای تازه» با حضور شاعران حوزه هنری قزوین و دانشجویان شاعر افغان در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد اظهار کرد: از منظر شعر فارسی کشوری چون افغانستان از بسیاری دول به ظاهر پیشرفته ثروتمندتر است و با این ثروت و سرمایه بزرگ می توان در جهان تاثیر گذار بود.

وی اضافه کرد:یکی از نکات لازم، توجه ویژه به زبان فارسی و محور قرار دادن آن و برنامه ریزی دقیق برای گسترش و تقویت آن در کشورهای فارسی زبان و  حوزه های تمدنی فرهنگ ایرانی و فارسی است.

قزوه گفت: زبان فارسی سه پله دارد  که پله اول  تسلط به دستور زبان، پله دوم آشنایی به نثر فارسی  و پله سوم آن شعر است.

شاعر و نویسنده معاصر ایرانی گفت: در دوران اخیر در سراسر کشور هند دو شاعر زبان فارسی حضور داشتند که کتاب هم چاپ کرده اند و بقیه از سر تفنن چند غزل سروده اند و دفتر شعر ندارند.

وی تصریح کرد:در دوران مسئولیت در مرکز تحقیقات فارسی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی  در دهلی نو انجمن بیدل را در هند تاسیس کردیم تا تعداد شاعران فارسی زبان را افزایش دهیم و اکنون به مدد وجود افرادی در این حوزه، چراغ زبان فارسی تا ۵۰سال دیگر در هندوستان روشن است.

قزوه خاطرنشان کرد:ادبیات فارسی به خاطر حضور نسل های جدید و انجمن ها و سمینارهای ادبی رشد چشمگیری داشته و برای تقویت آن باید در دانشگاه های کشور به نقد و بررسی و تدریس آن پرداخته شود.

وی افزود:شعرفارسی ایران نیز در عرصه های مختلف  پیشگام عمل کرده و تاثیر خود  را در بزنگاه های مختلف  نشان داده است.

وی خطاب به دانشجویان افغانی و تاجیک و دیگر دانشجویان خارجی فارسی زبان دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)   نیز گفت:زبان فارسی نقطه اشتراک و پیوند ما ایرانیان با کشورهای فارسی زبان است  و برای تقویت آن باید با تعامل و اتحاد یکدیگر در رشد و حفظ این زبان شیرین همکاری کنیم.

کد خبر 4169068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha