به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان افزود: پیگیری برای تحقق این برنامه به جدیت انجام خواهد شد و این حوزه از جمله معیارهای سنجش دستگاه های استان است.
احمدی همچنین بر تدوین این برنامه پنج ساله بر اساس اسناد بالادستی و برش های مختلف از جمله اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.
احمدی تصریح کرد: نگاه ما این است که بیس پروژه ها کم نشود و حداقل برنامه ریزی بر اساس منابع پایدار داشته باشیم.
احمدی با بیان اینکه استان افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی زیادی دارد بر برنامه ریزی برای رفع مشکلات و استفاده از فرصت های دیده شده در بودجه ۹۷ تاکید کرد.
استاندار ابراز داشت: بودجه ریزی بر مبنای عملکرد از دیگر اقدامات لحاظ شده در بودجه ۹۷ است.
احمدی اظهار کرد: در حوزه اعتبارات بحران اولویت بندی لازم است و باید باز آرایی مناسبی در این حوزه انجام شود.
استاندار عنوان داشت: در بحث بحران موارد احصا شده ای است که باید اولویت داده شود و در همین راستا تخصیص اعتبارات در حوزه اولویت های مشخص شده ضروری است.
احمدی با اشاره به اهمیت تعامل بین دستگاهی در پیشبرد برنامه ها گفت: تعامل و همکاری بین دستگاهی استان باید تقویت شود.
استاندار ابراز داشت: دولت رویکردی را آغاز کرده است که بودجه اختصاصی به دستگاه ها واقعی شود و ترکیب منابع نیز مهم است و دولت بر منابع مختلف تاکید داشته است و امروزه حرکت دولت به سمت مشارکت بخش خصوصی برای پروژه ها است.
احمدی با اینکه موضوع هدفمندی یارانه ها ملی است، اقدامات گذشته در توزیع یارانه را غیر هدفمند دانست و از آن به عنوان پول پاشی در گذشته یاد کرد و ابراز داشت: اصلاح این حوزه و تقویت افراد ضعیف در برنامه سال ۹۷ دیده شده است و توانمند سازی اقشار ضعیف جامعه و تحت پوشش در حوزه های بهداشتی و درمانی نیز مورد تاکید است.
احمدی افزود: شفافیت در بودجه و تمرکز زدایی از دیگر پتانسیل های بودجه سال ۹۷ است.
استاندار با بیان اینکه به دلیل ضعف زیرساخت و صنعت استان مایل نیستیم که سطح درآمدهای مالیاتی استان افزایش پیدا کند، گفت: حرکت دولت به سمت کاهش اتکای به نفت است و تاکید مقام معظم رهبری نیز بر حذف اتکای به نفت است و باید اقدامات مناسبی در این حوزه انجام شود.
نظر شما