۲۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۵

فرصت های پژوهشی در قلمرو مطالعات علوم شناختی بررسی می شود

فرصت های پژوهشی در قلمرو مطالعات علوم شناختی بررسی می شود

رویداد علمی «آشنایی با قلمرو مطالعات علوم شناختی» با هدف آموزش و ترویج علوم شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان، سمینار آشنایی با قلمرو مطالعات علوم شناختی با هدف آموزش و ترویج علوم شناختی و دعوت از محققان و اساتید برای ارائه طرح های تحقیقاتی، با همکاری دانشگاه خوارزمی و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی در تهران برگزار می شود.

رمضان برخورداری دبیر برگزاری این سمینار علمی درباره این رویداد عنوان کرد: توسعه آموزش و ترویج علوم شناختی و انتقال یافته های علوم شناختی در سطح آموزش و پرورش و نیز علوم تربیتی از اهداف همایش آشنایی با قلمرو مطالعات علوم شناختی است که ۲۵ آذر ماه سال جاری در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خوارزمی در تهران برپا می شود.

وی ادامه داد: در طول این نشست علمی و آموزشی، سیاست های حمایتی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی در حوزه های آموزشی، پژوهشی و ترویجی و نیز حمایت از اساتید، محققان و دانش پژوهان تبیین و ارائه خواهد شد.

دبیر سمینار آشنایی با قلمرو مطالعات علوم شناختی گفت: در این همایش، یکی از موضوعات علوم شناختی در ارتباط  با فلسفه ذهن تحت عنوان نوروفنومنولوژی و افق پژوهش های مربوط به یادگیری، به عنوان یکی از قلمروهای مطالعات علوم شناختی مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.

وی اظهار امیدواری کرد: زمینه ترویج و آموزش علوم شناختی با استقبال و همکاری دانشجویان، محققان و اساتید در مراکز علمی و دانشگاهی فراهم و بستر لازم برای گسترش هرچه بیشتر حوزه های علوم شناختی در فضای های آموزشی و علوم تربیتی کشور مهیا شود.

همچنین محمود تلخابی عضو هیات علمی پژوهشکده علوم شناختی نیز که قرار است در این همایش یک روزه فرصتهای پژوهشی در قلمرو مشترک علوم شناختی و تربیت را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دهد اظهار کرد: براساس نیاز سنجی و دیدگاه کارشناسان، جهت گیری پژوهش با رویکرد شناختی در حوزه آموزش و پرورش به عنوان یک اولویت مورد توجه است.

وی تاکید کرد: براساس اولویت های ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، امکان انجام پژوهش در سطوح مختلف در دستور کار قرار دارد و امید است، همکاری میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان به انجام فعالیت های پژوهشی و تحقیقی هرچه بیشتر منجر شود.

محمدحسین مقامی عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجایی نیز در این باره گفت: در سمینار آشنایی با قلمرو مطالعات علوم شناختی، فعالیت های بین المللی ستاد از جمله همکاری های پژوهشی و علمی میان ایران و برزیل ، طرح های شاخص در حوزه های علوم اعصاب و فناوری برای شرکت کنندگان تشریح خواهد شد.

وی افزود: اطلاعات لازم در خصوص فعالیتهای حمایتی ستاد علوم شناختی از جمله در بخش پایان نامه ها، مقالات، طرح های پژوهشی و آموزشی و نیز برگزاری کارگاه های مرتبط با حوزه علوم شناختی نیز ارائه و در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4171575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha