۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۹

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی:

علما رکن اصلی ترویج حیات طیبه هستند/ اعتماد عمومی سرمایه روحانیان

علما رکن اصلی ترویج حیات طیبه هستند/ اعتماد عمومی سرمایه روحانیان

مهدیشهر - معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی بابیان اینکه امروز علما و اماکن مذهبی دو رکن ترویج حیات طیبه هستند، گفت: ترویج حیات طیبه جامعه را از جنگ نرم حفظ می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسین روحانی‌نژاد صبح پنج‌شنبه در همایش قرارگاه‌های فرهنگی منطقه شمال کشور با حضور مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی به میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در شهمیرزاد ضمن بیان اینکه اگر جامعه بخواهد به تعالی بازگردد و کمالات خود و دین‌داری در آن ترویج شود، دو مجموعه هستند که می‌توانند این امر را محقق کنند، تأکید کرد: اماکن مذهبی مانند امامزادگان، بقاع، مساجد و روحانیت دو ظرفیت مهم نظام اسلامی برای حفظ ارزش‌های دینی محسوب می‌شوند چراکه هنوز اعتماد عمومی در آن‌ها پابرجا است.

وی افزود: روحانیان اگر به‌طور جد به این مقوله ورود پیدا کنند، می‌توانند جامعه را به وضعیت مطلوب بازگردانند.

ایجاد حیات طیبه مأموریت اساسی سازمان تبلیغات اسلامی​

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه این نهاد یک مأموریت اساسی دارد و آن این است که حیات طیبه را در جامعه ایجاد کند، تصریح کرد: هیچ‌کسی در جامعه جز روحانیان که منادیان توحید هستند و معارف اهل‌بیت(ع) را به جامعه ارائه می‌کنند، این تکلیف را ندارد.

روحای نژاد تأکید کرد: یکی از جامعه شناسان می‌گوید جامعه مسیری دیگر را رفته و اگر بخواهد به مسیر صحیحش برگردد این امر تنها در اختیار روحانیت است و این امر نشان‌دهنده اهمیت نقش روحانیان محسوب می‌شود.

وی افزود: نتایج پیمایش اجتماعی که در سال‌های اخیر توسط سازمان تبلیغات اسلامی صورت گرفت نشان می‌دهد باید بر افزایش اعتماد عمومی کار شود.

ضرورت تبیین راه حل رفع معضلات اجتماعی

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر با مسئولان نظام فرمودند که اگر تدبیری صورت نگیرد و راه‌حل رفع آسیب‌های اجتماعی بیان نشود، از انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، خبری نخواهد بود لیکن بزرگ‌ترین غم مسئولان اسلامی باید حل این معضلات و آسیب‌های باشد مخصوصاً آن‌هایی که مسئولیت فرهنگی دارند، نباید در خواب باشند.

روحانی نژاد بیان کرد: امروز ایران اسلامی در جنگ بسیار سختی به سر می‌برد و متأسفانه سلاحی که در این جنگ به کار گرفته می‌شود، ملموس نیست اما آثاری که بر جای می‌گذارد، در زندگی خانواده‌ها دیده می‌شود، اگر سخن جامعه شناسان و نتایج تحقیقات علمی این است که می‌گویند روحانیان می‌توانند جامعه را اصلاح کنند، می‌بایست در این حوزه ورود کرد.

وی با بیان اینکه هر دو سرمایه اصلی برای رفع معضلات اجتماعی یعنی روحانیان و اماکن مذهبی در اختیار سازمان تبلیغات اسلامی است، تأکید کرد: فضاهای مذهبی در اختیار روحانیان است که می‌توان از آن به نحو احسن و در راستای ترویج فرهنگ دینی بهره برد چراکه روحانیان سرمایه‌ای به نام اعتماد عمومی دارند و  این ظرفیت عظیمی برای روحانیان است.

نظم از اجزاء مهم حیات طیبه است

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی همچنین بابیان اینکه اجرای حیات طیبه در کشور توسط روحانیان اما نیازمند داشتن ویژگی‌هایی از سوی ایشان است، گفت: حیات طیبه از نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، رفاه، عدالت، نشاط در حوزه اجتماعی و کار، شوق کار، علم و فناوری و ... است که در کنارشان معنویت، صله ارحام، خلقیات اسلامی، سبک زندگی اسلامی و ... قرار داشته باشد که روحانیان باید به این ویژگی‌ها توجه داشته باشند.

روحانی نژاد بابیان اینکه نظم نیز جزء حیات طیبه و ویژگی‌های بارز روحانیان محسوب می‌شود، گفت: اگر کسی به هر مقام متعالی رسیده، از نظم است لیکن روحانیان باید بدانند که نظام داشتن در امور و عمل به برنامه، دارای اهمیتی بسزا است.

وی افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های حیات طیبه این است که از طاغوت گریزان و در راه خدای متعال باشند که مجموعه این ویژگی‌ها، حیات طیبه‌ای که مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی است را تبیین می‌سازد.

تلاشگران در حوزه حیات طیبه پاداشی عظیم دارند

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی بابیان اینکه تلاشگران در حوزه حیات طیبه، از سوی خدای متعال، پاداشی عظیم خواهند داشت، تأکید کرد: یکی از ویژگی‌های ترویج حیات طیبه این است که ما در حوزه مدیریت فرهنگی موفق عمل کنیم، هر جا که یک مدیر فرهنگی تلاش کند و انگیزه‌ای داشته باشد، شاهد رقم خوردن اتفاقات خوب هستیم و هر جا که مدیران ما به انتظار وصول یک بخشنامه یا دستورالعمل باشند و دست روی دست بگذارند، کاری از پیش نخواهد رفت.

روحانی نژاد بیان کرد: کار فرهنگی به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، مانند اکسیژن است چراکه لحظه‌به‌لحظه در حال تحول بوده و همیشه نیاز حیات محسوب می‌شود لذا مدیران فرهنگی می‌بایست به ترویج فرهنگ دینی برای رسیدن به حیات طیبه توجه ویژه داشته باشند.

وی افزود: روحانیان بالاترین ظرفیت کشور برای معرفی دین هستند که در مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی کار فرهنگی با حضور این قشر صورت می‌گیرد که این امر ظرفیتی بسیار عظیم برای ترویج حیات طیبه است، اگر روحانیان به‌طورجدی به مسائل فرهنگی ورود کنند، بسیاری از مسائل قابل‌حل خواهند بود.

گردهمایی سه روزه مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و قرارگاه های فرهنگی شمال کشور به میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان و در شهمیرزاد در حال پیگیری است.

کد خبر 4171766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha