حجتالاسلام والمسلمین سید حسین حسینی، در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک هفته پژوهش به بیان جایگاه پژوهش و تحقیق در دین مبین اسلام پرداخت و اظهار کرد: در دین مبین اسلام بر پژوهش و تحقیق در تمام امور زندگی فردی، اجتماعی و دینی تأکید و سفارش بسیار زیادی شده است .
امامجمعه صفادشت با اشاره به این که جایگاه پژوهش در دین اسلام بسیار والا ذکر شده است گفت : در کتاب قرآن کریم ۳۰۰ آیه درباره تفکر، تدبر و نظر وجود دارد و در واقع قرآن کریم یک مجموعه کامل برای پژوهش است.
وی در ادامه افزود: افرادی که از مشورت دیگران به نحو صحیح و مناسب استفاده می کنند از ندامت و پشیمانی پیشگیری می کنند، چرا که حضرت علی(ع) در این باره می فرمایند «با افراد عاقل و صاحب خرد مشورت کن تا از لغزش و پشیمانی ایمن گردی. » این حدیث اهمیت مشورت را نشان می دهد.
حسینی در ادامه به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری علم و تحقیق را کلید قطعی پیشرفت کشور میدانند و همواره تاکید میفرمایند پیشرفت کشور نیازمند حرکت علمی بسیار قوی است.
امام جمعه صفادشت با اشاره به ضرورت اولویت بندی در تحقیق و پژوهش گفت : پژوهش باید به بهبود کیفیت زندگی مردم بیانجامد و مورد نیاز جامعه باشد تا باعث پیشرفت شود.
حسینی در پایان خاطر نشان کرد: اگر محققان و پژوهشگران ارزشهای خوب و پسندیده اخلاقی شامل انگیزه الهی ، توکل ، شهامت و شجاعت در پژوهش را با مسائل پژوهشی خود همراه کنند؛ زیر ساختهای علمی جامعه اثرات و نتایج مثبت و همیشگی خواهند داشت.
نظر شما