به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدجعفر علیزاده در جریان بازدید از بیمارستان در حال ساخت بروجن گقت: از نگاه سازمان بهداشت جهانی، بیمارستان با معیارهای علمی، درمانی، اجتماعی و فرهنگی و زندگی مردم عجین شده که به این مسائل در بیمارستان بروجن توجه و از بیمارستانهایی است که بهصورت ویژه کار شده است.
وی زمان آغاز عملیات اجرایی این بیمارستان را سال ۸۸ عنوان کرد و افزود: دلیل تأخیر در اجرای این طرح تخریب برخی بخشها و نوسازی دوباره حدود ۲۵ درصد از فضای بیمارستان بر اساس همین استانداردها و توسعه شهر بروجن است.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: با توجه به اهمیت بالای بخش اورژانس در بیمارستان، ۲۰ تخت جدید به این بخش و ۳۳ تخت به بخش مراقبتهای ویژه افزوده شد.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات دولتی و عمومی کشور زمان تحویل این طرح به دانشگاه علوم پزشکی استان را در گروی تجهیز بیمارستان از سوی دانشگاه عنوان کرد و افزود: پیش از اتمام طرح، تیم ویژهای از سوی وزارت راه و شهرسازی و دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری برای بررسی کامل طرح، اعمال نقطه نظرات کارشناسان معاونت درمان و رفع نواقص بهزودی به بروجن اعزام میشوند.
نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز راهاندازی بخش ام آر آی در این بیمارستان را ضروری دانست و از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خواست تا این طرح را در اولویتهای تجهیز قرار دهد.
همچنین مساعد نبودن جاده دسترسی به بیمارستان، درب کوچک ورودی اورژانس و کوچک بودن مکان امحای زبالههای بیمارستانی از مشکلاتی بود که در بازدید معاون وزیر راه از بیمارستان بروجن مطرح شد.
گفتنی است ساخت بیمارستان جدید بروجن با ظرفیت ۲۳۹ تخت با ۱۶ هزار و ۶۸۰ مترمربع زیربنا از سال ۸۸ آغاز شده و هم اینک به پیشرفت ۹۵ درصدی رسیده است.
نظر شما