دکتر "سید محمد حسینی" - معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم در گفتگو با مهر افزود: در سال گذشته شاهد برخی فعالیت های سیاسی و اهتمام به مسائل مهم جهانی مانند فلسطین و لبنان و همچنین توجه به مسائل داخلی مربوط به منافع ملی بوده ایم. همچنین دانشجویان در سال اخیر واکنش های بسیاری را در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی و برخی مشکلات موجود در جامعه نشان داده اند اما تا وضعیت مطلوب فاصله داریم.
وی اظهار داشت: حرکت های نامطلوب گذشته در زمینه جنبش های دانشجویی اکنون قشر محدودی از دانشجویان را درگیر مسائل سیاسی کرده است و نوعی سیاست زدگی در میان دانشجویان مشاهده می شود. این درحالی است که وزارت علوم در دوره جدید به فعالیت دانشجویان در زمینه ها فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در کنار فعالیت های علمی معتقد است.
معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم با بیان اینکه وزارت علوم جدید اکنون تاوان عملکرد گذشته مدیران در این بخش را پس می دهد، افزود: افول جنبش های دانشجویی از سال های گذشته به دلیل اینکه احزاب سیاسی دانشگاه ها را مرکزی برای فعالیت های خود قلمداد می کردند و دانشجویان را ابزاری برای دستیابی به اهداف خود می دانستند، آغاز شد و منحصر به سال اخیر نیست.
وی با تأکید بر اینکه انتظار داریم فعالیت های دانشجویی فراگیر شود، گفت: دانشجویان امروز مدیران آینده کشور هستند و باید از دانش و بصیرت بالای سیاسی برخوردار باشند لذا انتظار وزارت علوم فعالیت بیشتر دانشجویان در عرصه های مختلف است.
حسینی خاطر نشان کرد: دانشجویان باید از ظرفیت خود برای حرکت های سیاسی استفاده کنند و وزارت علوم نیز از این حرکت ها در راستای ایجاد نشاط و تحرک در دانشگاه ها حمایت می کند. امیدواریم حرکت های دانشجویی منحصر به درصد جزیی از دانشجویان نباشد و از عمق بیشتری برخوردار باشد.
نظر شما