به گزارش خبرنگار مهر، سیدابوالفضل موسوی بیوکی در نشست هماندیشی افراد اثرگذار یزدیتبار مقیم تهران اظهار داشت: تغییرات مدیریتی نباید سبب شود تا چشمانداز استان تغییر کند و ضروری است یزد دارای چشمانداز عملیاتی در افقهای ۱۴۰۰ و ۱۴۲۵ باشد.
وی بیان کرد: هر کدام از مدیران و نمایندگان و مسئولان باید ضمن مشارکت در تدوین این چشمانداز، در رسیدن به اهداف این مهم تلاش کنند.
رئیس مجمع نمایندگان استان یزد عنوان کرد: ابتدا باید دیدگاه خود را در مورد یزد مشخص کنیم و ببینیم که آیا یزد را برای یزد میبینیم و آیا یزد را برای جهان می بینیم و در این مسیر با به کارگیری قابلیتهای یزد و استعدادهای آن از جمله سرمایه های انسانی برنامه ریزی کنیم.
موسوی بیوکی ادامه داد: باید از همه ظرفیتهایی که خداوند متعال برای این استان قرار داده، حداکثر استفاده را ببریم، خداوند آب را برای ما نفرستاد ولی پتانسلیهای بسیار دیگری را برای ما قرار داده از جمله معادن استان، آفتاب، شن و مردمان با فرهنگ و با تلاش که با برنامه ریزی راهبردی می توان به نتایج و اهداف خوبی دست یافت.
نماینده مردم یزد و اشکذر خاطرنشان کرد: اتاق فکری همچون شمیم که متشکل از مسئولان فعلی و قبلی و بزرگان یزدی است و در تهران تشکیل می شود و پشتوانه اندیشه ای به حساب می آید، در یزد، آن هم به صورت هفتگی و تبدیل مطالب جلسات به برنامه می تواند مسیر توسعه استان یزد را هموار سازد.
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به بودجه سال ۹۷ و میزان تخصیص بودجه به هزینه های جاری و امور توسعه ای کشور، حضور بخش خصوصی در برنامه های توسعه ای استان و حمایت دولت از این رویکرد را خواستار شد.
موسوی بیوکی جلسات صبح جمعه در یزد که به صورت ماهانه برگزار می شود را از جمله جلسات پر برکت در استان خواند و خواستار تعامل اتاقهای فکر صبح جمعه و شمیم با مجموعه های فکری بنیاد اندیشه و احسان توحید که هم راستای هم فعالیت میکنند، شد.
نظر شما