به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسن موسوی پیش از ظهر دوشنبه در نشست کارشناسان مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی شهرستانها ومناطق استان افزود: ۱۴ هزار نفر از دانش آموزان، کارکنان و اولیاء دانش آموزان در ۹۹۱ آموزشگاه استان در طرح های مدارس مراقبت، مدارس عاری از خطر، مهارتهای مراقبت از خود و مهارتهای مقابله ای شرکت می کنند.
موسوی با بیان اینکه برای حمایت از دانش آموزان آسیب دیده ۱۶ پروژه در قالب مداخلات حمایتی روانی و اجتماعی در حال اجراست، ابراز داشت: در راستای آگاهی از سوء مصرف مواد مخدر، نمایشگاه سیار پیشگیری از اعتیاد در ۴۹۹ آموزشگاه متوسطه اول و دوم استان نیز تا پایان سال تحصیلی برپا می شود.
در ادامه این نشست رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی استان گفت: با هدف توانمند سازی والدین وکارکنان، بیش از ۱۱۲ هزار نفر ساعت کارگاه های آموزشی با موضوع مهارتهای زندگی، سبک فرزند پروری و روشهای پیشگیری از اعتیاد برای والدین وارتباط مؤثر با دانش آموزان، شناخت عوامل محافظ خطر و پیشگیری اولیه از اعتیاد برای کارکنان در حال اجراست.
ابراهیم رستار افزود: همچنین جشنواره نوجوان سالم با هدف ترویج شیوه های زندگی سالم و پیشگیری از رفتارهای پرخطر برای دانش آموزان در ۳ دوره و سومین دوره فرهنگیان نیز با هدف پیشگیری از گرایش به آسیب های اجتماعی خشونت و سوء مصرف مواد مخدر در بیش از دو هزار و ۸۰۰ آموزشگاه استان در حال اجراست.
رستار خاطرنشان کرد: فرهنگیان می توانند آثار خود را در پنج رشته و دانش آموزان در ۱۳ رشته پژوهشی، فرهنگی وهنری تا پایان اسفندماه به مدارس یا ادارات آموزش وپرورش شهرستانها ومناطق تحویل دهند.
وی افزود: در سال تحصیلی گذشته استان توانست در جشنواره نوجوان سالم رتبه اول کشور را کسب کرد.
نظر شما