حسن ملکی با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: جامعه تکواندو علاقمند بود تا رئیس فدراسیون با درک شرایط حاد این رشته المپیکی و با کمک به انتخاب فردی اصلح، نام خود را در ورزش تکواندو جاودانه می کرد که متاسفانه نگاه به این موضوع فراتر از آن چیزی است که انتظارش می رود.
وی افزود: تکواندو روند خوبی را در چهار سال اخیر نداشت و این موضوع بخصوص بعد از بازیهای المپیک به وضوح نمایان شد و انتقاد اغلب کارشناسان و ملی پوشان را به همراه داشت. اینکه وزارت ورزش به چنین نتیجه ای رسیده در واقع برای دلسوزان تکواندو جای خوشحالی و مسرت دارد.
سرمربی پیشین تیم ملی در خصوص تعلیق فدراسیون تکواندو هم گفت: چنین چیزی صحت نداشته و ساخته ذهن افرادی است که موقعیت خود را در فدراسیون تکواندو در خطر می بینند. پیش از این هم شاهد چنین جریان سازیهایی در برابر انتقادات منطقی بوده ایم. تعلیق هیچ منشایی ندارد.
ملکی با بیان اینکه ادامه روند فعلی به سود تکواندو نیست اظهار داشت: با بررسی کوتاه و اجمالی به نتایج رقابتهای قهرمانی جهان و چهار دوره گرندپری در سال ۲۰۱۷، می توان به خوبی به اوضاع نابسامان این رشته پی برد و امیدوارم روز شنبه اتفاق خوبی برای اهالی تکواندو بیفتد.
این کارشناس تکواندو ادامه داد: تکواندو ایران نیاز به خونی تازه و تفکری جدید در راس هرم مدیریتی خود را دارد. حضور ادامه دار شخصی از بدنه فعلی فدراسیون یعنی تداوم همان روند قبلی، پتانسیل ما در این رشته زیاد است، ولی مشکلات مدیریتی و بکار گیری افرادی که در اندازه کارهای بزرگ نیستند باعث شده، ایران جایگاه اصلی در سطح جهان را از دست داده و شاهد شکست های ناراحت کننده ای باشیم.
وی افزود: شما به سازمان تیم های ملی توجه کنید، فردی که کمترین تجربه و شناخت را از این مسائل ملی دارد، به این سمت انتخاب می شود، نتیجه هم که برای همه اهالی تکواندو مشخص است. و یا فردی که از خط قرمز نظام عبور کرده و مبارزه نماینده رژیم اشغالگر قدس را قضاوت کرده ، نامزد شده و مورد حمایت رئیس قرار می گیرد.
ملکی در پایان گفت: در میان نامزدها مختار کلانتری، لقمان کشاورز و جمشید سهرابی با سوابق روشن مدیریتی و علمی قرار دارند که هرکدام می توانند سکان این کشتی طوفان زده را به خوبی هدایت کنند و امیدوارم روز دوم دیماه شاهد تصمیمی درست و منطقی از سوی اعضای مجمع باشیم.
نظر شما